Om oss

Med vår tjänst kan revisorer, företagare och privatpersoner snabbt komma i kontakt med varandra. Revisorportalen är en tjänst som matchar uppdragsförfrågningar med erbjudanden från auktoriserade revisorer. Vårt mål är att göra det lättare både för dem som behöver en revisor och för revisorerna själva.

Revisorportalen grundades med förhoppningen om att göra det tryggare och smidigare att komma i kontakt med en pålitlig revisor. Samtidigt vill vi också göra det lättare för alla revisorer att hitta uppdrag som passar deras unika kompetenser. 

Vi såg att bägge parterna ofta fick avsätta mängder med tid på att få kontakt med rätt personer, och det ville vi göra något åt. 

Få offerter från revisorer

Alla som har en näringsverksamhet behöver en riktigt duktig revisor. Revisorn ser till att allting som rör bokföringen och räkenskaperna är helt korrekt, och de kan också ansvara för att alla skatter och avgifter blir betalda i tid. De ger alla företagare en trygghet om att verksamheten följer den svenska lagstiftningen. 

Alla verksamheter är olika, och det innebär också att de behov som finns inom olika företag varierar. Kanske är det så att du bokför själv och vill att någon kontrollerar din bokföring när det är dags för bokslut? Eller också önskar du att någon tar hand om allt som rör bokföringen åt dig. En revisor kan också hjälpa till med att städa upp en stökig ekonomi så att du har full kontroll på dina konton i framtiden. 

Genom att använda vår tjänst behöver du inte lägga ner tid på att hitta en bra revisor. Skicka in en förfrågan med information om vad du behöver hjälp med och så återkommer vi med offerter från auktoriserade revisorer som besitter den kompetens du behöver. 

Få uppdrag som revisor

Är du auktoriserad revisor och vill komma i kontakt med potentiella kunder utan att behöva lägga ner mängder av tid? Då ser vi gärna att du tar kontakt med oss. Våra revisorer får välja de uppdrag som passar dem bäst baserat på den information som vi får från kunderna. 

De uppgifter som kunderna skickar in vidarebefordras till dig på ett lättöverskådligt sätt så att du snabbt kan lämna ett erbjudande om uppdraget intresserar dig. Om kunden tycker erbjudandet är intressant och vill påbörja ett samarbete kommer de ta kontakt med dig. 

Vi hjälper dig att nå ut till nya kunder som behöver din expertis. Vårt team jobbar kontinuerligt med att hitta rätt uppdrag åt dig.

Så kommer du igång med vår tjänst

Vill du använda våra tjänster gör du det på vår hemsida. Du som letar efter en revisor fyller i den information som behövs på nätet. Vi använder sedan de upplysningarna för att match dig med revisorer mer rätt erfarenhet. 

Om du är revisor och vill vara med på vår resa kan du kontakta oss via hemsidan så tar vårt team kontakt med dig. Vi hjälper dig att komma igång så snabbt som möjligt så att du kan lägga tid på det ditt jobb egentligen går ut på. 

Varmt välkommen att använda våra tjänster om du vill ha offerter från revisorer som eller om du som är auktoriserad revisor vill ha flera uppdrag.