Om oss

Med vår tjänst kan revisorer, företagare och privatpersoner snabbt komma i kontakt med varandra. Revisorportalen är en tjänst som matchar uppdragsförfrågningar med erbjudanden från auktoriserade revisorer. Vårt mål är att göra det lättare både för dem som behöver en revisor och för revisorerna själva.

Revisorportalen grundades med förhoppningen om att göra det tryggare och smidigare att komma i kontakt med en pålitlig revisor. Samtidigt vill vi också göra det lättare för alla revisorer att hitta uppdrag som passar deras unika kompetenser. 

Vi såg att bägge parterna ofta fick avsätta mängder med tid på att få kontakt med rätt personer, och det ville vi göra något åt. 

Få offerter från revisorer

Alla som har en näringsverksamhet behöver en riktigt duktig revisor. Revisorn ser till att allting som rör bokföringen och räkenskaperna är helt korrekt, och de kan också ansvara för att alla skatter och avgifter blir betalda i tid. De ger alla företagare en trygghet om att verksamheten följer den svenska lagstiftningen. 

Alla verksamheter är olika, och det innebär också att de behov som finns inom olika företag varierar. Kanske är det så att du bokför själv och vill att någon kontrollerar din bokföring när det är dags för bokslut? Eller också önskar du att någon tar hand om allt som rör bokföringen åt dig. En revisor kan också hjälpa till med att städa upp en stökig ekonomi så att du har full kontroll på dina konton i framtiden. 

Genom att använda vår tjänst behöver du inte lägga ner tid på att hitta en bra revisor. Skicka in en förfrågan med information om vad du behöver hjälp med och så återkommer vi med offerter från auktoriserade revisorer som besitter den kompetens du behöver. 

Få uppdrag som revisor

Är du auktoriserad revisor och vill komma i kontakt med potentiella kunder utan att behöva lägga ner mängder av tid? Då ser vi gärna att du tar kontakt med oss. Våra revisorer får välja de uppdrag som passar dem bäst baserat på den information som vi får från kunderna. 

De uppgifter som kunderna skickar in vidarebefordras till dig på ett lättöverskådligt sätt så att du snabbt kan lämna ett erbjudande om uppdraget intresserar dig. Om kunden tycker erbjudandet är intressant och vill påbörja ett samarbete kommer de ta kontakt med dig. 

Vi hjälper dig att nå ut till nya kunder som behöver din expertis. Vårt team jobbar kontinuerligt med att hitta rätt uppdrag åt dig.

Så kommer du igång med vår tjänst

Vill du använda våra tjänster gör du det på vår hemsida. Du som letar efter en revisor fyller i den information som behövs på nätet. Vi använder sedan de upplysningarna för att match dig med revisorer mer rätt erfarenhet. 

Om du är revisor och vill vara med på vår resa kan du kontakta oss via hemsidan så tar vårt team kontakt med dig. Vi hjälper dig att komma igång så snabbt som möjligt så att du kan lägga tid på det ditt jobb egentligen går ut på. 

Varmt välkommen att använda våra tjänster om du vill ha offerter från revisorer som eller om du som är auktoriserad revisor vill ha flera uppdrag.

Bilde

Du hittar oss här

Tjuvholmen allé 3, 0252 Oslo, Norge

Lead Service AS Org.nr. 922 997 454 (Norge)

hei@leadservice.no

09.00 - 17.00 alla dagar

Du kan mejla oss när som helst och vi gör vårt bästa för att svara dig samma arbetsdag.

Vi samarbetar med Nordlex.no

Nordlex.no logo

Våra värderingar

Checkmark

Solida partners

Alla våra samarbetspartners kvalitetssäkras noggrant av oss. Det betyder att du kan känna dig trygg när du använder våra tjänster.

Checkmark

Erbjudande inom kort tid

Du behöver bara lämna in dina uppgifter en gång. Kort därefter får du erbjudanden från tre olika leverantörer.

Checkmark

Erbjudanden nära dig

Vi identifierar de leverantörer som ligger närmast dig och har relevant erfarenhet. Du kommer därför att få erbjudanden endast från dem som kan utföra ditt uppdrag på bästa möjliga sätt.

Checkmark

Gratis och icke bindande erbjudande

Det kostar dig ingenting att använda våra tjänster. Alla erbjudanden du får är helt icke bindande och du bestämmer själv vem du vill svara på.

Checkmark

Alltid 3 erbjudanden

Vi ger dig alltid tre erbjudanden från relevanta och pålitliga leverantörer. Detta gör att du kan jämföra priserna och välja det erbjudande som passar dig bäst.

Checkmark

Enkel användning

Formuläret är lätt att fylla i och tar mindre än en minut att fylla i. Du får sedan ett e-postmeddelande med erbjudanden som du kan studera i lugn och ro.

Möt vårt team

Möt det engagerade teamet bakom Revisorportalen. Alla är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av våra tjänster, utan kostnad. Vi har hjälpt många svenskar att hitta bättre och billigare revisorer.

Bilde

Didrik Sundal

Chief Executive Officer

didrik@leadservice.no
Bilde

Håkon Hess

Chief Technology Officer

haakon@leadservice.no
Bilde

Simen Bergo

Full-Stack Developer

simen@leadservice.no
Bilde

Aksel Hellerud

Brand Strategist

aksel@leadservice.no