Revisor Örebro – de 10 bästa 2024

Revisionen är en nyttig insikt i verksamheten som företaget bedriver. För att revisionen ska komma till sin fulla rätt behöver den göras av en riktigt bra revisor i Örebro. Ska du anlita en revisor för första gången, eller är det dags att hitta en ny? Vi presenterar några av de allra bästa revisorerna i Örebro. Är du intresserad av att ta emot kostnadsförslag från någon av dem? Då kan du använda vår praktiska tjänst för att skicka in en förfrågan om att ta emot offerter. Det bästa av allt är att vi skickar offerterna vidare till flera lämpliga kandidater, så att du slipper göra det jobbet själv.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Catrin Östlund Redovisning AB

Catrin Östlund Redovisning AB har funnits i flera decennier och här arbetar man enligt devisen att det ska bli rätt från första början. Ordning, kvalitet och service är några av de ledord man arbetar utifrån, samtidigt som man också ständigt strävar efter att hitta nya moderna lösningar som ska effektivisera arbetet med revision.

 • Grundades 1988
 • 4 anställda
 • Kungsgatan 32 A, 702 24 Örebro
Bildet

BoRevision i Sverige AB

Ekonomiska föreningar och bostadsrättsföreningar som behöver hitta en revisor kan hitta en hos BoRevision i Sverige AB. Här har man nämligen valt att uteslutande profilera sig som revisorer för sådana kunder. På det här företaget arbetar specialister inom revision som följer sina kunder i både med- och motgångar.

 • Grundades 1994
 • 37 anställda
 • Nygatan 20 B, 702 11 Örebro
Bildet

KPMG Örebro

När du som företag vill hitta en revisionsbyrå som finns till för dig när du har frågor eller funderingar kan du kontakta KPMG Örebro. Revisionstjänsterna som de erbjuder kommer leda till att ditt företag får en mer effektiv styrning av ekonomin, och du får kontinuerlig rådgivning av den person som gör revisionen.

 • Grundades 1944
 • Orvar Bergmarks Plats 1, 702 23 Örebro
Bildet

Nygårdens Revision AB

På Aspholmen i Örebro hittar du Nygårdens Revision AB. Här arbetar auktoriserade revisorer och företaget är en del av det internationella revisions- och redovisningsnätverket Inpact. Kontinuerlig fortbildning för revisorerna, kompetens och kvalitet är saker du är garanterad som kund hos företaget.

 • Grundades 2001
 • 8 anställda
 • Adolfsbergsvgäen 4, 702 27 Örebro
Bildet

Agenzia

I Sigmahuset nära Örebro Universitet finner du Agenzia, ett mindre bolag med ett stort fokus på tillgänglighet och flexibilitet. Att kunna erbjuda tjänster oberoende av plats och även under obekväma arbetstider är några av de saker man väljer att bygga sitt tjänsteutbud på.

 • Grundades 2005
 • 2 anställda
 • Forskarvägen 1, 702 18 Örebro
Bildet

PwC

På PwC arbetar man med kunskapshöjande revisionstjänster. Den revision företaget gör ska vara en trygghet för kunderna. Förutom att företaget erbjuder revisionshjälp ordnar de också ofta seminarier som ska vara ett sätt för de med en förening eller näringsverksamhet att kunna utöka sina kunskaper om näringslivet.

 • Grundades 1984
 • Fabriksgatan 47, 702 23 Örebro
Bildet

LR Revision & Redovisning AB

LR Revision & Redovisning AB i Örebro är ett mindre företag. Att de själva är ett hårt arbetande sådant innebär att de förstår vikten av effektiva tjänster för andra liknande småföretag som de själva är. Eftersom de tillhör LR Revision & Redovisning har de också ett stort nätverk som kan gagna din verksamhet.

 • Grundades 2009
 • 21 anställda
 • Gamla Vägen 5H, 702 27 Örebro
Bildet

Account Ekonomipartner AB

Account Ekonomipartner AB arbetar alltid utifrån sina kunders respons och behov för att på det sättet kunna stärka sina tjänster och göra dem ännu bättre. Genom att lägga ner mycket tid på att allting ska bli korrekt från första början blir deras tjänster väldigt kostnadseffektiva för kunderna.

 • Grundades 2018
 • 10 anställda
 • Radiatorvägen 11, 702 27 Örebro
Bildet

EY

Med EY får du som har ett företag hjälp att nå en hållbar ekonomisk utveckling. För att göra tjänsterna så effektiva det bara går arbetar man i team. Bolaget har flera affärsområden som de integrerar med varandra för bästa möjliga resultat; skatt, strategi och transaktioner, assurance samt consulting.

 • Vasastrand 11, Örebro 70147
Bildet

Grant Thornton

Grant Thornton i Örebro är godkända och auktoriserade att göra revisioner av ägarledda företag. Utöver att de kan genomföra revision är de också en stöttande part som kan hjälpa dig att expandera verksamheten genom att komma med råd och tankar om den ekonomiska hanteringen.

 • Grundades 1989
 • Kungsgatan 6, 702 11 Örebro
Bildet

Kjellstrands Redovisningsbyrå Örebro

Att låta kunderna i lugn och ro kunna fokusera på sin kärnverksamhet är det som Kjellstrand Redovisningsbyrå Örebro fokuserar på. Det gör de bland annat genom att ha ett brett utbud inom finansiella tjänster. Små och medelstora företag kan förvänta sig en hög nivå av service och kunskap om de väljer det här bolaget.

 • Grundades 2009
 • 4 anställda
 • Engelbrektsgatan 30, 702 12 Örebro
Bildet

RTB Revision AB

RTB Revision AB vänder sig huvudsakligen till medelstora och mindre företag. Med hjälp av en stor kunskap och bra verktyg kan de hjälpa företag på deras egna villkor. RTB är en prestigelös samarbetspartner som vill verka för att deras kunder ska få så goda förutsättningar att lyckas som det bara är möjligt.

 • Grundades 1938
 • 4 anställda
 • Fabriksgatan 54 B, 702 23 Örebro
Bildet

Stratega Redovisning och Revision AB

Ett stort fokus på kunderna är det som utmärker Stratega Redovisning och Revision AB. Här arbetar kvalificerad personal inom olika områden, vilket betyder att kunderna får en bred sammantagen kompetens att dra nytta av. Alla kunder får en personlig kontakt hos Stratega, som snabbt återkopplar vid minsta lilla fråga.

 • Grundades 2008
 • 5 anställda
 • Olaigatan, 21, 703 61 Örebro

Örebro – möjligheternas stad för företag

Örebro är en livlig stad där det händer mycket. Med många drivna företagare är möjligheterna många, både inom Örebros gränser och utanför dem på närliggande orter. 

Aktiebolag, ekonomiska föreningar och enskilda företag finns i mängd och massor i Örebro. Här finns både några av de riktigt stora företagen sett till Sverige som helhet, men också små och mer lokala företag inom en mängd branscher. Detaljhandeln är livlig, såväl som musikområdet. För att inte tala om de många företagsamma studenter som antingen påbörjar sin yrkesverksamhet och sina företag under studierna, eller stannar kvar här efteråt för att bygga en karriär som egenföretagare.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Anlita en revisor i Örebro eller göra granskningen själv

Alla företag är inte skyldiga att ha en revisor. Exempelvis behöver enskilda firmor, små aktiebolag eller nystartade aktiebolag inte ha någon revisor. Även fast det inte finns ett krav på att sådana företag ska ha en revisor är det värt att överväga att ha det. Speciellt ifall man planerar att utöka verksamheten.

Utan auktoriserad revisor i Örebro är företaget tvunget att själv göra all granskning av bokföring och årsredovisningar. Det är sådana saker en revisor kan göra å företagets vägnar. Fördelarna med det är många. Bland annat kommer revisorn kunna ge tips på hur företaget kan förbättra sin förvaltning av kapital för att den ska vara så bra som möjligt. Därför ska man inte bara se på en revisor som någon som enbart är en extern granskare som kommer in när det är nödvändigt. En revisor kan bli en långsiktig samarbetspartners som med sin insyn i ekonomiska frågor kan få kapitalet att växa.

Årsredovisning och bokslut

Ett företag kan anlita en auktoriserad revisor i Örebro för att ta hjälp med granskning av både bokslut och årsredovisning. Revisorn kan också göra internkontroll av den löpande bokföringen. Kort och gott har den revisor som arbetar för företaget till uppgift att se till att allt som rör ekonomin är korrekt. Eftersom revisorn dessutom arbetar som en oberoende part är de inte heller påverkade av övriga händelser och beslut i företaget. 

Vilket är priset för en revisor i Örebro?

För att få veta vilket pris företaget får betala för en revisor i Örebro är det allra bästa att begära kostnadsförslag via vår hemsida. Det går inte att på förhand säga hur mycket en revisor kommer kosta eftersom det är så pass många saker som spelar in. När du skickar in en förfrågan är det bra att du så noga som möjligt berättar om företaget och vilka önskemål som finns. Om du gör det få du mycket mer tydliga förslag. Dessutom är det lättare för revisorer i Örebro att avgöra om det är ett jobb som de skulle kunna göra på ett önskvärt sätt för er som företag om de vet tillräckligt mycket om uppdraget på förhand.