Revisor Jönköping – de 10 bästa 2024

Här kan du hitta tips på några av de bästa revisorerna i Jönköping 2022. Via hemsidan går det att skicka in en offertförfrågan när du ska skaffa en ny eller byta revisor i företaget. Fyll i de uppgifter som efterfrågas, berätta lite mer om uppdraget och invänta förslag från en revisor i Jönköping. Det bästa av allt är att du inte bara får kontakt med en potentiell revisor, utan med flera stycken. Din förfrågan skickas nämligen vidare till flera av de allra bästa revisorerna i Jönköping. Och du, självklart är det helt kostnadsfritt och förbehållslöst att lämna en förfrågan. 

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Vätterstadens Revisionsbyrå

På Vätterstsadens Revisionsbyrå är den personliga servicen och kvalitet i centrum. Bolaget arbetar både med redovisning och revision och har kunder i hela Mellansverige. De anpassar alla sina uppdrag efter kundernas önskemål och behov för att skapa ett mervärde.

 • Grundades 1995
 • 4 anställda
 • Västra Storgatan 5, 553 15 Jönköping
Bildet

Lidheds Revisionsbyrå AB

Hos Lidheds Revisionsbyrå AB går det att få helhetslösningar inom rådgivning och revision. Det här är ett bolag som finns vid sina kunders sida i alla stadier av verksamheten, från idé till verkställande och vidareutveckling. Främst har bolaget kunder i områdena Jönköping och Huskvarna med omnejd.

 • Grundades 2017
 • 22 anställda
 • Östra Storgatan 11, 553 21 Jönköping
Bildet

BDO Jönköping

Engagemanget som revisorerna på BDO Jönköping har för sina kunder är en av de saker som gör att bolaget har så många återkommande och nöjda kunder. Genom att verkligen bekanta sig med sina kunders företag skapar bolaget gynnsamma förutsättningar för en långsiktig och hållbar ekonomi.

 • Grundades 1974
 • Myntgatan 2, 553 32 Jönköping
Bildet

REDO - Redovisning och Revision

Stora koncerner och mindre bolag kan vända sig till REDO när en kunnig och auktoriserad revisor behövs. Att erbjuda tillgänglig personal året runt i både stort och smått är av stor vikt för REDO. Att arbeta med öppenhet och på ett innovativt sätt är en av de saker som gör bolaget så attraktivt.

 • 16 anställda
 • Kanalgatan 7E, 553 22 Jönköping
Bildet

Brahe Revisionsbyrå AB

På Brahe Revisionsbyrå AB får du en egen kontaktperson och ditt företag kommer ha kontakt med samma personer för att på det sättet skapa en kontinuitet som bolagets kunder kan ha nytta av. Kompetensen som finns på Brahe Revisionsbyrå är bred, uppdaterad och kvalificerad.

 • Grundades 1990
 • 13 anställda
 • Östra Strandgatan 10, 553 24 Jönköping
Bildet

GLM Revision AB

Att skapa starka och välmående företag är det som GLM Revision AB vill kunna uppnå med sina revisionsuppdrag. I samband med revisionen kan revisorerna ge råd om företagets ekonomiska förvaltning för att på det sättet skapa rätt förutsättningar inför framtiden.

 • Grundades 1998
 • 3 anställda
 • Bredgränd 14, 553 20 Jönköping
Bildet

Deloitte Jönköping

Deliotte Jönköping har ett stort nätverk både lokalt, nationellt och internationellt. Med hjälp av det nätverket kan de hjälpa ditt företag i rätt riktning. Utöver att bolaget gör revision kan de verka rådgivande inom företagsutveckling och finansiering samt vid köp eller försäljning av bolag.

 • Grundades 1986
 • 14 anställda
 • Kapellgatan 5A, 553 17 Jönköping
Bildet

PwC

PwC i Jönköping låter företaget dra nytta av en digitaliserad revision. De erbjuder också rådgivning inför komplexa företagsförändringar, i samband med förvärv eller vid frågor om internationell beskattning. Bolaget tar emot kunder som verkar inom privat och offentlig sektor.

 • Grundades 1984
 • 2 anställda
 • Lantmätargränd 5, 550 02 Jönköping
Bildet

Revideco AB

En drivkraft för Revideco AB är att alla som kommer i kontakt med dem ska bli lite klokare tack vare den expertis medarbetarna på bolaget har. Något företaget är stolta över är att de själva är ägarledda och således i samma situation som sina kunder, vilket ger dem en unik inblick i kundens situation.

 • Grundades 1985
 • Östra Storgatan 14, 553 21 Jönköping
Bildet

Brahe Redovisning AB

Tillgänglighet, kontinuitet och engagemang är det som gör Brahe Redovisning AB intressanta för företag som behöver en revisor. De flesta kunderna är ägarledda små och medelstora företag, stiftelser samt ideella organisationer. Bolaget har även möjlighet att göra revision för större företag.

 • Grundades 1972
 • 8 anställda
 • Apotekargränd 4, 553 20 Jönköping
Bildet

Grant Thornton Sweden AB

Hos Grant Thornton Sweden AB arbetar auktoriserade revisorer som kan göra en oberoende granskning av ditt företag. Här får du alltid en personlig kontakt eftersom det kommer göra att du som kund får ut mycket mer av revisionen. Du får även många fördelar i och med att bolaget har internationell anknytning.

 • Grundades 1989
 • Östra Storgatan 33A, Box 401, 551 16 Jönköping
Bildet

KPMG Jönköping

Medelstora och mindre företag kan dra nytta av att KPMG Jönköping förstår vilka typer av utmaningar ni står inför. Det här bolaget arbetar såväl med redan etablerade företag som med de som är i en uppstartsfas och behöver rådgivning eller hjälp med finansiell rapportering.

 • Grundades 1944
 • Södra Strandgatan 13 B, 551 20 Jönköping

En revisor i Jönköping är en kvalitetsstämpel för företaget

Vissa företag måste alltid ha åtminstone en revisor medan det för andra företag är valfritt om man vill ha en eller inte. Arbetar man med kunder eller leverantörer ska man inte underskatta vikten av att välja att anlita en revisor i Jönköping. Det arbete en revisor gör, som resulterar i en revisionsberättelse, är nämligen en kvalitetsstämpel. Genom revisionsberättelsen får alla kunder, eventuella kreditgivare och andra samarbetspartners en rättvis bild av företagets förvaltning. Det inger trygghet och professionalitet, något som kommer gynna verksamhetens framtida utveckling. 

Varför är då en revisionsberättelse en kvalitetsstämpel? Jo, det handlar om att den granskning som revisorn gör sker helt oberoende. Det vet alla som är involverade i företagsvärlden, det vill säga att revisorn inte har något eget intresse i företaget och att dennes granskning därför inte sker för egen vinnings skull. Det gör att en revisor ökar förtroendet för ett företag, oavsett inom vilket område de verkar eller hur stora de är.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Hitta en revisor i Jönköping till ditt företag

I Jönköping finns det drygt 14 000 aktiva företag. En del är stora koncerner eller aktiebolag, andra är ekonomiska föreningar eller enskilda firmor. Oavsett hur stor omsättning ditt företag har går det att hitta en revisor via vår tjänst. Vi skickar din förfrågan till revisorer som har erfarenhet av att arbeta med företag inom samma område och storlek som ditt är. På det sättet kan du få en revisor i Jönköping som har spetskompetens anpassad efter just er.

Hur arbetar en bra revisor i Jönköping?

En bra revisor arbetar på ett tydligt och förklarande sätt. Det betyder att de kan förklara saker för dig och peka på problem inom företaget som du kanske inte ens visste om att fanns. En bra revisor i Jönköping kommer också bidra till att lösa eventuella problem genom att, tack vare sin yrkesskicklighet, kunna visa på förbättringsområden som när de arbetas med kan gynna företaget.

Hur hittar man en bra revisor?

Att hitta en bra revisor i Jönköping kan ibland vara tidskrävande och svårt. Det är klurigt att veta vilken revisor som är det bästa valet för att företaget ska kunna frodas. En del företag väljer därför att istället be Bolagsverket utse en revisor åt dem – helt enkelt för att de inte har tid att lägga ner på att leta upp lämpliga kandidater. 

Vi tycker att det ska vara lätt att hitta en bra revisor som dessutom är intresserad av verksamheten. Det är därför den här tjänsten finns. Som företagare behöver du inte lägga ner några stora mängder tid på att hitta rätt revisor för det jobbet gör vi åt dig. Sedan kan du kort och gott välja bland de som hör av sig. Är det så att ingen av de som hör av sig passar dina preferenser behöver du inte välja att gå vidare med ett samarbete. En förfrågan via oss är aldrig någonsin bindande.