Revisor Linköping – de 10 bästa 2024

Välkommen hit! Du som besöker den här sidan är antagligen på jakt efter en revisor i Linköping. Det är precis det som vår hemsida finns till för. Vår verksamhet går ut på att vi kopplar samman kunniga revisorer med rätt företag. I Linköping finns det många olika revisionsbyråer och egenföretagare som är auktoriserade revisorer. Att begära in offerter när ditt företag ska hitta en ny kandidat för att ta hand om revisionen är helt rätt väg att gå.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

KPMG Linköping

Hos KPMG Linköping får du hjälp att bli en riktigt bra företagare genom tjänster som är utformade specifikt efter dina behov. Behöver du någon att bolla med finns personalen på bolaget alltid tillgängliga, vilket gör att du kan få råd när du vill utveckla verksamheten i både stort och smått.

 • Grundades 1944
 • Ågatan 7, 588 22 Linköping
Bildet

Grant Thornton

Att arbeta för ett välmående näringsliv är ett stort fokus på Grant Thornton. Hållbarhet är något väldigt viktigt i det arbete som bolaget gör, vilket genomsyrar hela deras tjänsteutbud. Den oberoende revision som bolaget kan göra kommer minska de risker du som har ett företag behöver ta i och med att du genom bolagets tjänster får en större insikt i din egen affärsverksamhet.

 • Grundades 1989
 • Stora Torget 4, 582 19 Linköping
Bildet

LR Revision & Redovisning Östergyllen AB

Kombinationen av att LR Revision & Redovisning Östergyllen AB har en stor lokal kännedom och förankring samtidigt som de har ett nationellt nätverk är på många sätt en av bolagets främsta styrkor. Det gör att de kan hjälpa dig som har ett företag att hitta lönsamma och effektiva lösningar som kommer gynna företagets tillväxt.

 • Badhusgatan 4, 582 22 Linköping
Bildet

Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå AB

Hos Asklöfs Affärs- & Revisonsbyrå AB arbetar ett litet gäng som är nära sammansvetsade med varandra. Det gör att de med sin sammantagna kompetens kommer verka för att göra vardagen för dig som företagare mycket enklare. Dessutom erbjuder de unik rådgivning gällande långsiktig skatteplanering, affärsutveckling och riskanalys.

 • Grundades 1978
 • 5 anställda
 • Lindengatan 1 C, 582 53 Linköping
Bildet

PwC

Hos PwC får du hjälp med allt som rör ditt företag. Revisorerna som arbetar här är måna om att deras arbete ska göra att du som företagare ska kunna utveckla din verksamhet oberoende av vilken fas du är i. Utöver de medarbetare som arbetar på palts i Linköping har PwC ett enormt nätverk internationellt.

 • Grundades 1984
 • Storgatan 24, 582 23 Linköping
Bildet

Deloitte Linköping

Oberoende av vilka utmaningar eller problem du som har ett företag står inför kan Deloitte Linköping hjälpa till. Här använder man sin samlade erfarenhet för att skapa rätt förutsättningar för ditt företag, oavsett bransch och storlek på bolaget.

 • Grundades 1986
 • 9 anställda
 • Storgatan 24, 582 23 Linköping
Bildet

RTL Ekonomi & Revision AB

Det som skiljer RTL Ekonomi & Revision AB från många konkurrenter är deras mångfaldiga tjänsteutbud. Styrkan i verksamheten ligger i att bolaget vet att alla kunder har olika situationer och att de därför också anpassar tjänsterna efter varje enskild kund. Det arbetssätt RTL arbetar enligt är något de slipat på och förbättrat i många år, vilket innebär en trygghet för kunderna.

 • Grundades 1990
 • 20 anställda
 • Roxviksgatan 5, 582 73 Linköping
Bildet

Sandberg's Accounting & Auditing AB

Sandberg’s Accounting & Auditing AB är en del av Zentum Redovisning & Revision AB och bistår i första hand mindre ägarledda företag i närområdet. Den lokala närvaron är centralt i verksamheten eftersom företaget vill inge ett förtroende och vara enkla att nå för alla kunder som anlitar dem för deras tjänster.

 • 33 anställda
 • Gamla Tanneforsvägen 16, 582 54 Linköping
Bildet

Revisionsbyrån Effektiv

Sedan 1986 har Revisionsbyrån Effektiv hjälp företag med revision som ger ett mervärde. För att alla kunder ska få ut så mycket som möjligt av tjänsten inleds alla samarbeten med ett samtal där ditt bolags behov diskuteras. Revisorerna ger också rådgivning om företagets ekonomi och kan göra en ekonomianalys om kunden så önskar.

 • Grundades 1986
 • 3 anställda
 • Runstensgatan 5, 582 78 Linköping
Bildet

Ulf Sundin Revisionsbyrå AB

Ulf Sundin är auktoriserad revisor sedan 1996 och medlem i FAR. Den största ambitionen är att kunna erbjuda kunderna det bemötande som endast en mindre revisionsbyrå kan, det vill säga personlig service, ärliga dialoger och kontinuerlig uppföljning. Att bolaget är litet innebär dessutom att den revision Sundin gör håller en ovanligt hög standard.

 • Grundades 1999
 • 1 anställda
 • Hospitalsgränd, 582 27 Linköping
Bildet

Frank Revision AB

Mångårig kompetens och flexibel support och rådgivning är några av de saker du får på Frank Revision AB. I flera decennier har Frank jobbat som revisor, vilket har gett honom erfarenhet av allt från komplexa bokslut till revision av större och mindre företag. Fredrik är en kompetent revisor som gärna ger råd gällande ditt företags ekonomi.

 • Grundades 2010
 • 1 anställda
 • Platensgatan 5, 582 20 Linköping
Bildet

Östgöta Revision AB

Östgöta Revison AB är en mindre revisionsbyrå som vid behov även tar in extern expertis för att ge så bra service till sina kunder som det går. Fördelen med det här bolaget är att de tar hand om allt som rör din revision, som företagare behöver du inte själv kontakta andra aktörer för att få ut det bästa möjliga. Bolaget som finns i Ljungsbro arbetar molnbaserat för en flexibel hantering.

 • Grundades 2016
 • 1 anställda
 • Skogsråvägen 16, 590 74 Ljungsbro

Tanken bakom vår hemsida

Hela tanken bakom revisorportalen.se är att skapa nya kontaktmöjligheter för företag och auktoriserade revisorer. Vi verkar oberoende på det sättet att vi vidarebefordrar förfrågningar från företag till matchande revisorer. De revisorer som är intresserade av uppdraget och har tid att ta sig an det kommer sedan ta kontakt med er så att ni kan diskutera arbetet vidare, och så att ni får ett kostnadsförslag på hur mycket revisionen skulle kosta. Anslutna till oss finns många revisorer i Linköping. Oberoende av storleken på ert aktiebolag, eller om ni har en annan bolagsform som ska ha en revisor i Linköping, kommer ni hitta flera möjliga kandidater genom oss.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Vad kan en revisor i Linköping hjälpa företaget med?

Som företagare vet du säkert redan en hel del om bokföring, årsbokslut och revision. Är du helt ny som företagare kan dock det här med revision vara svårt att förstå sig på. Först och främst gäller det att veta att alla företag kan ha en revisor, men alla är inte skyldiga att ha det. Är du fundersam på vad som gäller för dig kan du antingen läsa hos Bolagsverket eller verksamt.se för att få reda på hur reglerna ser ut. Du kan utgå från att om företaget är nystartat eller har en liten omsättning så behövs det ingen revisor enligt lag. 

Det en revisor alltid kan göra, oavsett om företaget måste ha en eller inte, är att se över företagets ekonomiska förvaltning. Det är exakt det som är revisorns uppgift – att kontrollera så kapitalet förvaltas korrekt och granska så att bokföringen är i sin ordning. En revisor gör alltså inte den löpande bokföringen, utan granskar den istället.

Auktoriserad revisor i Linköping för aktiebolag

Aktiebolag som behöver hitta en auktoriserad revisor i Linköping kan välja att leta på vår hemsida. Flera av revisorerna har mångårig erfarenhet av att arbeta med företag inom specifika branscher. Det kan vara positivt för er eftersom ni då får en möjlighet att dra nytta av den insikt i er bransch som revisorn redan har. Det går bra att antingen anlita en revisor för kortare uppdrag som sträcker sig över ett år, men också att leta efter en revisor i Linköping som vill samarbeta med er en längre tid framöver. 

Vår revisor i Linköping är för dyr, kan vi få ett bättre pris här?

Något vi är väldigt glada och stolta över är att vår tjänst konkurrensutsätter både revisorerna och kunderna. Det är något som bådar för att skapa samarbeten där det finns ett genuint intresse och en vilja att skapa en ekonomisk långsiktighet. Är den revisor ni har för dyr kan ni nyttja vår tjänst för att se vilka alternativ ni har och vad andra revisorer i Linköping kostar för samma arbetsuppgifter. Eftersom ni kommer få flera erbjudanden, som inte är bindande, kan ni också jämföra revisorernas kompetenser och erbjudanden med varandra.

Vad är skillnaden mellan en auktoriserad och icke-auktoriserad revisor?

En auktoriserad revisor är godkänd av Revisorsinspektionen. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel och vittnar om att revisorn har både utbildning och erfarenhet. En revisor som inte är auktoriserad kan vara utbildad, men har inte rätt arbetserfarenhet för att få kalla sig auktoriserad.