Revisor Falun – de 10 bästa 2024

Är du på jakt efter en revisor i Falun? Då har du hittat alldeles rätt. Vi på Revisorportalen har skapat en tjänst där revisorer och företag kan få kontakt med varandra på ett förbehållslöst sätt. Att verka som företagare är inte alltid det enklaste. Det är inte heller så enkelt för revisorer att hitta rätt kunder. Därför har vi skapat den här tjänsten – så att företag och revisorer ska få kännedom om varandra och kanske kunna inleda samarbeten som kommer gynna båda parterna. Det bästa av allt? Det är gratis för alla inblandade parter. 

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Grant Thornton

En revisionsbyrå i Falun att lita på är en som tar sig tid att sätta sig in i företagets verksamhet och som kan både lokala och nationella förutsättningar. Det är precis det du som företagare får när du anlitar Grant Thornton som revisionsbyrå.

 • Grundades 1989
 • Åsgatan 30, 791 26 Falun
Bildet

KPMG Falun

KPMG Falun har flera tjänster för dig som företagare. Här kan du få en värdehöjande revision, rådgivning inom både stora och små frågor och dessutom spetskompetens inom finansiell rapportering på internationellt och nationellt plan.

 • Grundades 1944
 • Slaggatan 13, 791 21 Falun
Bildet

Falu Ekonomi & Revision AB

Att leverera service som överstiger kunders förväntningar är ett av målen Falu Ekonomi & Revision AB har. Att vara lätt att nå och att leverera tjänster som verkligen hjälper företaget vidare, oberoende av i vilket stadie verksamheten är i, är viktigt för personalen på byrån.

 • Grundades 1916
 • 2 anställda
 • Kaserngården 6, 791 40 Falun
Bildet

Qrev AB

Qrev har byggt sitt varumärke på att ha en stark föranknytning i det lokala. Genom det kan de ge sina kunder rätt förutsättningar för att växa och expandera till en mer hållbar tillväxt. Bolaget har kontor både i Mora och i Falun.

 • Grundades 2021
 • 12 anställda
 • Kristinegatan, 791 60 Falun
Bildet

LR Revision Falun

För att ett företag ska bli mer lönsamt och kunna växa behövs rätt verktyg. Det är precis det som LR Revision Falun kan ge till sina kunder. Genom tjänster som revision, affärsrådgivning, löneadministration och redovisning hjälper de företag att nå sin fulla potential.

 • Grundades 1986
 • 10 anställda
 • Pelle Bergs backe 3, 791 16 Falun

Vad vi gör för att du ska hitta en revisor i Falun

Så, vad är det vi på Revisorportalen egentligen gör för att främja nya samarbeten mellan företag och revisorer i Falun? Vi har skapat ett kontaktnät av revisorer som gärna arbetar med flera företag än de gör just nu. De finns anknutna till oss och vi vet vilka deras styrkor och färdigheter är. Företag i sin tur kan skicka in förfrågningar via vår hemsida när de behöver hitta en revisor i Falun. 

När vi tar emot en förfrågan från ett företag läser vi igenom den och sedan kontrollerar vi vilka av våra revisorer som är bäst lämpade för att ta sig an ett dylikt uppdrag. Vi väljer inte ut en enskild revisor i Falun utan skickar ut er förfrågan till alla revisorer som kan vara aktuella. Det betyder att företag kan få många offerter från flertalet olika revisorer genom att skicka in en anmälan via vår tjänst.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Syftet med Revisorportalen

Syftet bakom hela Revisorportalen är att skapa nya kontakter. Vi vet av egen erfarenhet hur svårt det kan vara att hitta en perfekt person för specifika jobb, och det är någonting vi vill råda bot på. Vi tror att det jobb vi gör kan bidra till det och hoppas att många företag väljer att testa vår tjänst. Det vi kan erbjuda är helt kostnadsfria erbjudanden. Att skicka in en förfrågan kostar inte ett enda öre och att ta emot offerter innebär inte att man måste binda upp sig till en av de revisorer i Falun som tar kontakt med er. Ni väljer själva. Det vi vill göra är att underlätta för alla parter inom näringslivet. 

En revisor i Falun som är tillgänglig för möten

När du som företagare ska anlita en revisor i Falun kan du välja att använda en revisor som jobbar digitalt och på distans. Det kan bespara företaget en hel del pengar eftersom revisorn kan jobba var som helst och företaget kan skicka de nödvändiga dokumenten digitalt.

När det kommer till redovisningstider och när bokslut eller årsredovisning ska tas fram är det ändå bra om er revisor finns lokalt, åtminstone så att hen kan ta ett par möten med er på plats. När ni skickar in en offertförfrågan via vår hemsida kommer vi i första hand para ihop er med revisorer som finns nära företagets lokaler. Detta gör vi eftersom vi vet hur viktigt det är att en revisor faktiskt kan närvara på plats när företaget önskar det. 

Vi arbetar alltid för att det ska vara så tryggt som möjligt att anlita en revisor via oss. Har du som företagare tankar eller åsikter om det här är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi vill gärna veta vad våra användare tänker så att vi kan optimera och förbättra de tjänster vi erbjuder. Kanske har ni en liten tanke eller kritik att framföra – oavsett vad tar vi tacksamt emot dem eftersom det också gör att vi kommer kunna göra vårt erbjudande mycket bättre för alla inblandade parter.