Revisor Helsingborg – de 10 bästa 2024

Här kan du hitta en bra revisor i Helsingborg. Vi har sammanställt några av de allra bästa revisorerna i staden och presenterar dem lite närmare för dig här nedanför. Är det någon av dem som faller dig i smaken, eller kanske vill du ha erbjudanden från andra revisorer än dessa? Skicka då in en offertbegäran via vår hemsida så kopplar vi ihop dig med auktoriserade revisorer. Det bästa av allt är att din förfrågan inte bara skickas till en revisor i Helsingborg, utan till flera samtidigt. Allt för att ditt företag ska kunna göra en bra rekrytering.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Mazars AB

Mazars AB har i flera decennier arbetat för att erbjuda unika lösningar i branschen. Genom ett väl integrerat partnerskap kan de erbjuda sina kunder stabilitet, flexibilitet och kompetens. Bolaget är kända för att skapa skräddarsydda tjänster för alla sina kunder.

 • Grundades 1991
 • Terminalgatan 1, 252 78 Helsingborg
Bildet

Baker Tilly Helsingborg KB

Hos Baker TIlly Helsingborg får du som kund hjälp av ekonomiexperter som dessutom ser potentialen med företagets siffror. Att använda revisionsarbetet för att hjälpa företag utvecklas, ta hand om problem områden och utnyttja alla möjligheter är något som genomsyrar deras arbete.

 • Grundades 1981
 • 18 anställda
 • Kanongatan 155, 254 67 Helsingborg
Bildet

Tre Revisorer HB

Att verka nära sina kunder är något Tre Revisorer är måna om att göra, eftersom det gör att de kan göra sina tjänster så attraktiva som möjligt. Det här bolaget tar sig gärna an mera komplicerade uppdrag, men bistår också mindre företag som behöver göra en revision.

 • Grundades 2007
 • 6 anställda
 • Södra Storgatan 11, 252 23 Helsingborg
Bildet

Nystöm & Partners Revision CROWE

Kombinationen av kunskap och erfarenhet är det osm gör Nyström & Partner Revision till någonting alldeles extra. Bland bolagets kunder finns allt från små till medelstora företag i varierande branscher. Utöver revision bistår företaget med kvalificerad affärsrådgivning.

 • Grundades 1987
 • 17 anställda
 • Vasatorpsvägen 1 C, 254 57 Helsingborg
Bildet

PwC

PwC finns till för företag inom alla branscher. Det här är ett bolag som hjälper företag att få koll på hur verksamheten mår genom sina väl genomförda revisionsuppdrag. PwC har också expertiskunskap inom internationella frågor och är ofta anlitade av företag som har verksamhet eller anställda utomlands.

 • Grundades 1984
 • Drottninggatan 20, 251 12 Helsingborg
Bildet

Strands Revisor i Helsingborg AB

För att kunna erbjuda precis det som kunder önskar samarbetar Strands Revisor i Helsingborg AB med flera andra redovisnings- och revisionsbyråer. Det gör att de kan erbjuda en sällsynt nivå av service och att de alltid har kundfokuserade tjänster. Personliga och långsiktiga relationer är något bolaget värnar om.

 • Grundades 2004
 • 1 anställda
 • Hävertgatan 29, 254 42 Helsingborg
Bildet

Lavin Ekonomi & IT AB

Förutom att Lavin Ekonomi & IT AB verkat länge inom revision är det här ett bolag som erbjuder det där lilla extra till sina kunder. Detta i form av rådgivning som syftar till att hjälpa entreprenörer att kunna fortsätta utveckla idéer och planer. På det här bolaget får du som kund en bred kompetens som täcker in allt som rör revision och ekonomi.

 • Grundades 2012
 • 1 anställda
 • Brommagatan 6B, 254 38 Helsingborg
Bildet

BDO Helsingborg AB

Att skapa långvariga relationer är en av de mål som BDO Helsingborg AB har med sin verksamhet. Detta eftersom långvariga relationer är något som kommer gynna alla bolagets kunder. Genom sina tjänster vill BDO Helsingborg kunna skapa rätt förutsättningar för alla kunder, vilket de gör genom rådgivning och revisionstjänster.

 • Grundades 2000
 • Hälsovägen 47, 254 42 Helsingborg anställda
 • Hälsovägen 47, 254 42 Helsingborg
Bildet

Grant Thornton Sweden AB

Grant Thornton Sweden AB erbjuder tjänster inom rådgivning, revision, skatt och ekonomiservice. Förutom att göra revision enligt alla gällande krav kan bolaget erbjuda rådgivning som är anpassad till specifika branscher. Med det här bolaget får du som har ett företag full koll på det ekonomiska läget.

 • Grundades 1989
 • Kullagatan 17, 251 10 Helsingborg
Bildet

KPMG Helsingborg

Hos KPMG Helsingborg får du en revisor som alltid finns till när du behöver bolla företagsrelaterade frågor med någon. Ett av målen de har med sina tjänster är att göra det lättare för företag att driva sina företag. Revisionen de gör kommer bidra till en ökad trygghet för verksamheten.

 • Grundades 1944
 • Redaregatan 48, Våning 4, 252 36 Helsingborg
Bildet

Revikonsult Revisionsbyrå AB

Mindre, medelstora och stora företag kan alla vända sig till Revikonsult Revisionsbyrå AB. Bolaget hör till SVEREV och samarbetar med Pkf International. Kvalitetsgranskad revision, hög service, och bred kompetens är några av de saker kunder garanteras med Revikonsult Revisionsbyrå.

 • Grundades 1990
 • 11 anställda
 • Landskronavägen 25, 252 32 Helsingborg

Företagsamma revisorer i Helsingborg

Helsingborg är en ljuvlig kuststad som kombinerar vackra strandpromenader, en hemtrevlig stadskärna, ett rikt kulturliv – och företagande. Sedan 2010 har antalet företag ökat stadigt, och majoriteten av företag är små eller medelstora. Att antalet företag blir fler och fler betyder också att allt fler behöver hitta en revisor i Helsingborg. En stor fördel är att samtidigt som antalet företag ökar så gör revisorer samma sak. Det ger företag ett större utbud att välja bland, och revisorerna får en chans att hitta den där absolut perfekta arbetsplatsen.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Utbildade revisorer i Helsingborg med auktorisering

Hos oss kan du både hitta auktoriserade och icke-auktoriserade revisorer i Helsingborg. Majoriteten av de erbjudanden som ges kommer från auktoriserade revisorer och vi skickar självklart inte vidare en förfrågan till en revisor utan auktorisering om företaget inte ber om det. 

Du kan hitta en revisor i Helsingborg som arbetar på plats på ert kontor när det är dags för kontokontroll och årsredovisning lika enkelt som du kan hitta en som arbetar uteslutande på distans. Det sistnämnda alternativet har blivit allt vanligare eftersom i princip all information numera går att skicka digitalt. Tacksamt för dig som företagare är då att du kan föra över all dokumentation kontinuerligt till revisorn under året, att du och den revisor i Helsingborg företaget har kan ha löpande kontakt över internet och att det i sin tur betyder lägre kostnader i och med minskad administration. 

En revisor i Helsingborg kan göra företagets revisionsberättelse

Ska företaget skicka in en revisionsberättelse i samband med att årsredovisningen lämnas in till Bolagsverket? Då behöver ni en revisor i Helsingborg. En revisionsberättelse är en oberoende granskning av bokföringen, årsredovisningen och av styrelsens förvaltning. Det är er revisor i Helsingborg som skriver revisionsberättelsen efter att ha gått igenom alla era dokument. 

Revisionsberättelsen är ett sätt att granska så att era redovisningar följer de regler som finns, men kan också användas så att revisorn kommer med råd och tips på vilka förbättringsmöjligheter det finns i verksamheten.

Hur länge får ett företag ha samma revisor?

Beroende på företagets stadgar får ett och samma bolag ha samma revisor olika lång tid. Som längst kan en revisor verka fyra år i taget för ett och samma aktiebolag. Det är viktigt att ha samma revisor under ett helt räkenskapsår eftersom revisionen bygger på allt som sker. Men, skulle det ändå av någon anledning vara så att man vill byta revisor i mitten av verksamhetsåret så går det att göra. I sådana fall ska revisorn överlåta all information som hen har samlat in om företaget hittills under året till den revisor i Helsingborg som blir ersättare.

Hur får jag offerter från en revisor i Helsingborg?

Du begär offerter genom att fylla i formuläret på vår hemsida. Den information du uppger skickar vi vidare till auktoriserade revisorer i Helsingborg, som ser igenom din förfrågan och därefter återkommer till dig om de kan ta emot ditt uppdrag. Det är gratis att använda vår tjänst och du binder dig inte till någonting. Du behöver alltså inte anlita någon av de revisorer som hör av sig.