Revisor Halmstad – de 10 bästa 2024

Varmt välkommen in till oss på Revisorportalen! Den här sidan finns för att företag som behöver hitta en revisor i Halmstad ska kunna göra det utan att det tar någon tid från bolagets egentliga verksamhet. Eftersom det finns så många revisorer på orten vet vi att det kan vara svårt att veta vem man ska kontakta när det är dags att byta revisor eller när man ska skaffa en för första gången. Det är det vi gör enklare för dig. Bland annat genom att vi listar några av de bästa revisorerna i Halmstad på den här sajten, men också genom att vi skickar ut förfrågningar till många revisorer för att ditt företag ska kunna hitta den rätta matchen.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Revisionskonsulterna J Hägglund

Utveckling och kompetens kännetecknar Revisionskonsulterna J Hägglund. Här arbetar man enligt devisen att engagemang gör stor skillnad. Det visar sig genom att de ser sina kunder som samarbetspartners och att de är generösa med att dela med sig av idéer och kunskap.

 • Grundades 2016
 • 7 anställda
 • Brogatan 9, 302 42 Halmstad
Bildet

Halmstad Revisionsbyrå AB

Genom ett nära samarbete och personlig service vill Halmstad Revisionsbyrå AB hjälpa sina kunder på ett bra sätt. Byrån erbjuder flera olika tjänster, däribland bokföring, bokslut, deklarationer och ekonomisk rådgivning såväl till företag som privatpersoner.

 • Grundades 2015
 • 14 anställda
 • Bredgatan 2, 302 50 Halmstad
Bildet

Baker Tilly Halmstad KB

Baker Tilly Halmstad KB är en speciell byrå på flera sätt. Byrån har flera delägare, vilket gör att det finns ett stort mått av samarbete personalen emellan. Känslan av service och den lokala förankringen byrån har i Halmstad är något som gynnar alla deras kunder, både större och mindre bolag.

 • Grundades 1996
 • 34 anställda
 • Bohusgatan 4, 302 38 Halmstad

LR Akridi KB

De som arbetar på LR Akridi KB trivs verkligen med sina jobb, vilket inte minst märks på de resultat de kan leverera till sina kunder. Byrån har en lokal förankring men också ett stort internationellt nätverk. Det gör att de både kan hjälpa små företag på orten och större bolag som verkar på ett globalt plan.

 • Grundades 1986
 • Slottsmöllan 3C, 302 31 Halmstad
Bildet

Nissastadens Revision AB

På Nissastadens Revision AB möter du som kund alltid samma personer varje gång, under hela uppdragets gång. Det gör att personalen kan lära känna företagets verksamhet och skapa så gynnsamma förutsättningar som möjligt, oavsett om det handlar om redovisning eller revision.

 • Grundades 2007
 • 9 anställda
 • Olofsdalsvägen 21, 302 41 Halmstad
Bildet

BiJako Revision AB

När du letar efter en mindre revisionsbyrå med auktoriserad personal kan BiJako Revision AB vara rätt val. Utöver revision erbjuds även tjänster inom redovisning och skatterådgivning. De flesta kunderna är små företag inom varierande branscher.

 • Grundades 2007
 • 1 anställda
 • 302 31 Halmstad

Ta emot offert från en revisor i Halmstad

Vill du ta emot en offert från en revisor i Halmstad? Hos oss får du inte bara kostnadsförslag från en revisor utan från flera stycken. Och detta trots att du bara skickar in dina uppgifter en enda gång. Kan du tänka dig hur mycket tid det kommer spara dig istället för att du själv både ska leta upp möjliga revisorer och kontakta dem separat för sig? Vi vet att vår tjänst sparar enorma mängder tid, och vi vet att det också är därför många företag väljer att använda sig av den när en revisor ska väljas. 

Vår service är inte bindande för dig som har ett företag. Om du inte tycker att någon av de som hör av sig känns som rätt revisor i Halmstad behöver du inte inleda ett samarbete med någon av dem. En stor fördel med tjänsten är dock att du får kontakt med flera kandidater och därmed också kan se vem som känns passande vad gäller kompetens, kommunikation och erfarenhet. Dessutom gör vår tjänst det enklare att jämföra priser mellan olika revisorer i Halmstad, så att företaget kan hitta den som ger bäst erbjudande till bäst pris.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Auktoriserad eller inte auktoriserad revisor?

Många företagare som hör av sig till oss undrar vad skillnaden på en auktoriserad och icke auktoriserad revisor är, och har frågor om vad de ska välja. Enligt lagen finns det vissa bolag som alltid måste ha en auktoriserad revisor. Det handlar till exempel om större aktiebolag, aktiebolag som har en så kallad särskild vinstutdelning och finansiella företag. 

Företag som inte har revisionsplikt kan välja att ha en revisor som inte är auktoriserad. Sådana företag måste inte anmäla till Bolagsverket att de har en revisor, men revisorn kan ändå skriva en revisionsberättelse som företaget kan använda för att få insyn i förvaltningen och få syn på saker som kan göras mer effektiva. 

Vilka regler finns för revision?

Det finns flera regler som rör redovisning och revision. De kan skilja sig åt beroende på bolagsform och bolagets storlek. Vårt tips är att besöka Bolagsverket och verksamt.se för att läsa mer om vad som gäller för ditt specifika företag. De har uppdaterad information om alla regler som är lagstadgade och förklarar dessutom revisionens olika delar på ett väldigt tydligt sätt.

Vad är ett vanligt pris för en revisor i Halmstad?

Revisorer kan bestämma över sin debitering själva. Det gör att timpriset, månadskostnaden eller årsarvodet kan skilja sig åt från revisor till revisor. Vilken nivå revisorerna lägger sig på påverkas bland annat av deras erfarenhet, hur pass eftertraktade de är för företag och vad det är som ska göras i revisionen. 

En mer erfaren revisor och ett mer omfattande revisionsarbete gör naturligtvis att prislappen blir högre. Begär in offerter via hemsidan så får du prisförslag från flera revisorer och ett hum om ungefär vad det kan tänkas kosta för ditt företag att anlita en revisor i Halmstad.