Revisor Göteborg – de 10 bästa 2024

Ska ditt företag hitta en revisor i Göteborg? Rätt revisor är A och O för att du och företaget ska få ut så mycket som möjligt av hela samarbetet. Det finns mängder av kompetenta och auktoriserade revisorer att välja bland. Här hittar du exempel på några av de bästa revisorerna i Göteborg. Om det är någon eller några av dem som du blir intresserad av kan du skicka in en förfrågan om att ta emot ett erbjudande här på sidan. Tjänsten är kostnadsfri och förbehållslös.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Frejs Revisorer AB

Frejs Revisorer har mångårig erfarenhet av att arbeta med revision. Sin kompetens använder de till att kontinuerligt utveckla sina tjänster så att de ska motsvara allt mer komplexa områden och behov som ett företag kan tänkas ha. Revisorerna som arbetar på byrån finns tillgänglig för rådgivning kring allt som rör skatter, redovisning och juridik under revisionsuppdraget.

 • Grundades 1998
 • 46 anställda
 • Ullevigatan 19, 411 40 Göteborg
Bildet

J-Å Gross Revisionsbyrå AB

Företag i Västra Götalandsregionen som behöver en kunnig revisor kan vända sig till J-Å Gross Revisionsbyrå AB. Bolaget har främst medelstora och små företag som kunder, men inom varierande branscher. Det här är ett bolag som värnar om kontinuitet för att de företag som anlitar dem för revision ska vara trygga med att revisionen görs av någon som faktiskt känner till företagets verksamhet.

 • Grundades 1977
 • 7 anställda
 • Berzeliigatan 14, 412 53 GÖTEBORG
Bildet

KMSG & Co AB

KMSG & CO AB ger alla sina kunder en egen kontaktperson för att revisionen ska gå så enkelt som möjligt. Bolaget har kombinerat olika områden som företag kan behöva hjälp med för att därmed kunna täcka in alla behov som finns. Till tjänsteutbudet hör bland annat revision och juridisk hjälp, och även bokslut och redovisning.

 • Grundades 2006
 • 4 anställda
 • Kronhusgatan 11, 411 05 Göteborg
Bildet

Adact Revisorer & Konsulter AB

Ett personligt engagemang, proaktivitet och effektiva rutiner är några av de saker som Adact Revisorer & Konsulters kunder har hyllat dem för. Utöver att de gör kompletta och lagstadgade revisioner erbjuder de även tjänster inom redovisning, rådgivning och bokslut. Tack vare moderna metoder och processer kan bolag erbjuda revision till ett kostnadseffektivt pris.

 • Grundades 2000
 • 22 anställda
 • Odinsgatan 9, 411 03 Göteborg
Bildet

BDO

Om du vill realisera drömmar du har med företaget och letar efter en revisor som kan finnas med på den resan är BDO ett tryggt val. Företaget har kontor på flera orter i Sverige och kan även hjälpa till digitalt om det finns behov av det. Kärnan i det här företaget är att sikta mot långsiktiga relationer för att de som anlitar dem ska få högsta möjliga kvalitet av tjänsterna.

 • Grundades 1985
 • 145 anställda
 • Lilla Badhusgatan 2, 411 21 Göteborg
Bildet

Lundin Revisionsbyrå AB

På Lundin Revisionsbyrå utför man revisioner med målet att skapa en långsiktig ekonomisk hållbarhet för företag. Den revision som företaget kan göra åt er innebär en total transparens i arbetet, processerna och resultaten. Den revisor som gör uppdraget ger dessutom många kloka råd som kan gynna verksamheten på många olika sätt.

 • Grundades 2006
 • 12 anställda
 • Erik Dahlbergsgatan 11 B, 411 26 Göteborg
Bildet

Revideco AB

Drivkraften för Revideco AB är att hjälpa Göteborgsbaserade företag minska sina bekymmer och nå en mer hållbar utveckling. För att göra det möjligt har de både tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. På det sättet är de en heltäckande aktör för allt som rör ekonomiska frågor och administration.

 • Grundades 1985
 • 41 anställda
 • Gårdavägen 1, 412 50 Göteborg
Bildet

R3 Revisionsbyrå Göteborg AB

R3 Revisionsbyrå finns både i Göteborg och Stockholm. De auktoriserade revisorerna följer alla de lagar och regler som finns, och eftersom det här är ett bolag med många internationella kontakter och ett stort nätverk är de även duktiga på frågor som rör just samarbeten och affärer mellan flera länder.

 • Grundades 2012
 • 17 anställda
 • Mölndalsv. 30, 412 63 Göteborg
Bildet

A2 Revision & Redovisning i Göteborg

A2 Revision & Redovisning i Göteborg är en fullservicebyrå. Det betyder att de har tjänster för alla områden och stadier ett företag kan hamna i vad gäller ekonomin under verksamheten. Från uppstart till bokföring och revision finns personalen till för att underlätta för er som driver verksamheten.

 • Grundades 1989
 • 5 anställda
 • Södra vägen 12, 412 54 Göteborg
Bildet

Filip Holmqvist Revisionsbyrå AB

I de lokaler som Filip Holmqvist Revisionsbyrå AB verkar har det bedrivits handelsverksamhet i över ett sekel, och dessutom inom samma familj. Nu, i den fjärde generationen, är fokuset på att erbjuda revisionstjänster som är förtroendeingivare och trygga för alla kunder.

 • Grundades 1976
 • 4 anställda
 • Norra allégatan 7, 413 01 Göteborg
Bildet

Förenade Revisorer / United Auditors

Ni som letar efter revisorer som alltid ser till helheten i både det stora och det lilla kan bekanta er med mer Förenade Revisorer. Bolaget vill att deras arbete ska vara en högklassig service som ger ett mervärde till deras kunder, vilket de gör genom en hög tilltänglighet och ett stort engagemang.

 • Grundades 1961
 • 5 anställda
 • Säterigatan 27, 417 69 Göteborg
Bildet

WeAudit - Revisionsbyrå i Göteborg

För att göra allt så enkelt och effektivt som möjligt strävar WeAudit efter att automatisera så många processer det bara är möjligt. Det här är en modern och innovativ revisionsbyrå som vill att alla företagare ska ha tid över till annat, inte bara till företagsverksamheten och administration. Det bidrar de till med sina tjänster.

 • Grundades 2007
 • 18 anställda
 • Erik Dahlbergsgatan 9, 411 26 Göteborg

Tips när du ska välja revisor i Göteborg

När du står inför att välja en revisor i Göteborg kan det vara svårt att veta vem som egentligen är det bästa valet. Det finns ett par saker du kan utgå från innan du bestämmer dig för en av revisorerna som har gett ett erbjudande. Utgå från de här punkterna så kommer det vara enklare att bestämma dig. 

1. Vad vill du få ut av revisionen?
Anlitar du en revisor enbart för att någon ska göra revisionen och revisionsberättelsen, eller önskar du anlita en revisor i Göteborg som har möjlighet att ge råd kring saker du kan göra i företaget för att verksamheten ska bli mera lönsam? 
Många revisorer har en förmåga att se enkla men ofta bra åtgärder som kommer hjälpa till att öka omsättningen i företaget. De revisorerna kostar ibland lite mer, men det du får tillbaka är värt den prisskillnaden.

2. Kompetensområde
Företag som är nischade inom en speciell bransch kan ha nytta av att välja en revisor som själv är insatt i verksamhetsområdet. Detta eftersom de kommer ha en större förståelse för de beslut som tas i företaget och därmed krävs det mindre tid för att de ska kunna göra sin revision. 

3. Budget
Det går att hitta en revisor i Göteborg som debiterar ett skäligt pris för sitt arbete, samtidigt som de levererar hög kvalitet och följer alla regelverk som finns. Gör en budget för hur mycket du är villig att betala för en revisor i Göteborg och dennes arbete. Det kommer underlätta för dig när det är dags att välja vilken revisor du ska anlita.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Revision enligt revisionslagen

Genom oss kommer du i kontakt med auktoriserade revisorer i Göteborg. Den revision som revisorerna gör kommer följa de regler som finns i revisionslagen. I sin revision kommer din revisor i Göteborg att granska så att årsredovisningen följer lagen och även skriva en revisionsberättelse. I den berättelsen kommer revisorn också uppge om hen anser att balans- och resultaträkningen kan fastställas.

Den revisionsberättelse företaget får ta emot av er revisor i Göteborg ska ni skicka in till Bolagsverket

Kan jag begära en gratis offert från en revisor i Göteborg?

Ja. Det går utmärkt att begära att ta emot en offert helt kostnadsfritt via den här sidan. I din förfrågan får du specificera lite mer om företaget och vad du önskar hjälp med så att ditt meddelande kan vidarebefordras till kandidater som kan vara passande. Tänk på att du inte måste välja någon av offerterna du får.

Går det att hitta en auktoriserad revisor i Göteborg?

Göteborg som är en av landets största städer har gott om revisorer som är auktoriserade. Auktorisationen innebär att revisorerna både har rätt utbildning och att de har en praktisk erfarenhet av dylika arbetsuppgifter. 

Vad kostar en revisor i Göteborg?

Revisorer i Göteborg debiterar olika mycket för sina tjänster. Några saker som styr vad en revisor kostar är bland annat hur pass eftertraktad personen är och vad som ingår i arbetet. Ju mer omfattande arbetet är desto högre blir också kostnaden. Det är svårt att säga ett exakt pris för en revisor i Göteborg eftersom dessa varierar från fall till fall. För att inte betala för mycket ska du alltid ta emot offerter från flera revisorer.