Revisor Umeå – de 10 bästa 2024

Här kan du hitta en revisor i Umeå på bara några få minuter! Som företagare är en revisor A och O för att företaget ska uppfattas som seriöst, och även för att företaget ska kunna hantera kapital och förvaltning på ett ändamålsenligt sätt. Bra revisorer i Umeå finns det gott om, och många är väldigt eftertraktade. Några av de bästa revisorerna du kan hitta i Umeå kommer vi lista på den här sidan. Bekanta dig gärna med de olika alternativen och se om det finns någon som lockar extra mycket. Vill du begära offerter kan du göra det direkt på sajten, utan någon som helst kostnad.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

KPMG Umeå

En revisor är mer än bara någon som granskar ens ekonomi. Med en revisor på KPMG Umeå får ni en engagerad medarbetare som hjälper företaget att skapa en ändamålsenlig och långsiktig ekonomistyrning. Kunder erbjuds en nära och tät dialog för att kunna dra nytta av revisorernas råd och kompetens.

 • Grundades 1944
 • Skolgatan 62A, 903 29 Umeå
Bildet

Baker Tilly i Umeå AB

På baker Tilly i Umeå AB finns auktoriserade revisorer som kan göra revision och verka som rådgivare i ekonomiska frågor. Bolaget har en stor kännedom om de lokala förutsättningarna för företag, vilket verkar för att skapa ett stort mervärde som gynnar företagets kapitalhantering.

 • Grundades 1981
 • Nygatan 18, 903 27 Umeå
Bildet

Deloitte Umeå

Som företagare står man ständigt inför olika utmaningar, och det Deloitte Umeå kan bidra med är att ge råd och tips kring hur ni ska ta er an dem. Medarbetarna är specialister inom revision, skatterådgivning och redovisning. Bolaget har ett stort lokalt engagemang för att kunna stötta företag på bästa vis.

 • Grundades 1986
 • 3 anställda
 • Kungsgatan 80, 903 30 Umeå
Bildet

Revata Ab

Samarbetet med de kunder som Revata AB har präglas av ett engagemang, ett ingående samarbete och en hög tillgänglighet. Bolaget värnar såväl om kundernas ekonomiska helhet genom att göra revision som både består av oberoende granskning och rådgivning till styrelse och företagsledning.

 • Grundades 2012
 • 10 anställda
 • Skolgatan 49, 903 27 Umeå
Bildet

Amicus Redovisning AB

När du letar efter en revisor i Umeå som har kunskap om olika branscher och en lokal anknytning kan du ta kontakt med Amicus Redovisning AB. Den oberoende granskningen som görs av ditt företags ekonomiska förvaltning syftar till att ge dig mer insikt och ett ökat förtroende hos kunder, leverantörer och kreditgivare.

 • Grundades 2011
 • 1 anställda
 • Skolgatan 97, 903 31 Umeå
Bildet

Economy Partner Umeå AB

Aconomy Partner Umeå AB är en mindre och personlig redovisningsbyrå. Bolaget vill vara en självklar samarbetspartner i allt som rör ekonomi, bokföring, redovisning och deklarationer. Vidare erbjuder bolaget även affärsrådgivning till sina kunder.

 • Grundades 2007
 • 6 anställda
 • Sandbackavägen 3, 903 46 Umeå
Bildet

Grant Thornton

På Grant Thornton i Umeå arbetar kompetenta och erfarna konsulter med tjänster inom revision, rådgivning, ekonomiservice och skatt. Det är alltid en auktoriserad revisor som granskar företagets ekonomiska förvaltning för att du ska kunna lägga märke till eventuella problem innan de uppstår.

 • Grundades 1989
 • Kungsgatan 29, 903 21 Umeå
Bildet

PwC

Revisorer, skattespecialister och affärsrådgivare med en god lokal kännedom är vad du möts av på PwC i Umeå. Det här företaget ingår i ett globalt nätverk vilket innebär att de också har den kunskap som behövs för att kunna bistå företag som har internationell verksamhet.

 • Grundades 1984
 • Östra Strandgatan 24 D, 903 33 Umeå
Bildet

Value & Friends Umeå AB

Målsättningen hos Value & Friends Umeå AB är att göra vardagen enklare för alla företag genom att vara en aktiv partner som hjälper til att bidra till en positiv utveckling. För att samarbetet ska vara så lönsamt som möjligt arbetar personalen nära sina kunder, ger råd som är enkla att förstå och bidrar med unika insikter i ekonomisk förvaltning.

 • Grundades 1984
 • 34 anställda
 • Norra Obbolavägen 137, 904 22 Umeå
Bildet

Argos Revision & Förvaltning AB

Argos Revision & Förvaltning erbjuder dig som vill ha en långsiktig samarbetspartner inom ekonomiska frågor flera tjänster. Här kan du få rådgivning när du ska starta eller sälja företag, få en lönsamhetsanalys genomförd och få skatterådgivning när det är något som företaget behöver.

 • 6 anställda
 • Storgatan 28C, 903 21 Umeå

Vilka företag finns i Umeå?

Umeå har företag så det bara knakar om det. Totalt finns det över 14 000 företag registrerade som bedriver aktiv näringsverksamhet. Det är ett stort antal företag vilket vittnar om att det här är en ort där många är extra företagsamma och gärna vill driva sin egen verksamhet. Dessutom blir antalet företag bara fler och fler för varje år som går, tack vare de satsningar som görs i kommunen. Majoriteten av alla företag har färre än 250 anställda, men det finns också större arbetsgivare bland företagen. 

Umeåborna är bra på att samarbeta, och det är inte minst något som syns om man tittar på företagsvärlden. Det finns samarbeten olika företag emellan, men även mellan företag, universiteten och kommunen. Kort och gott är Umeå en stad där man faktiskt satsar på företagande och att göra det möjligt för företag att utveckla sin verksamhet. Det gör man bland annat genom kontaktnät, men också genom tydligt formulerade projekt som syftar till att stärka näringslivet. Att det finns så många företag gör också att det kommer gå lätt att hitta en revisor i Umeå.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Dra nytta av en revisor i Umeå

Eftersom Umeå är en så pass driven stad när det kommer till företagande finns det otaliga chanser att själv vara med och påverka stadens framtid. Ett företag har därför stor nytta av att hitta en riktigt bra revisor i Umeå. Revisorer är experter på att se hur ett företags styrelse förvaltar företaget, och att se eventuella saker som kan förbättras ur ett ekonomiskt perspektiv. Med en auktoriserad revisor i Umeå kommer ditt företag kunna nå oanade höjder, frilägga mer kapital och satsa på att nå upp till nästa nivå.

Att driva företag med hjälp av en revisor i Umeå

Umeå har flera rådgivnings- och stödtjänster till företagare. Det kan handla om allt från att få information om export till att finansiering. Här kan en revisor i Umeå vara till nytta. Om du som företagare inte har tid att sätta dig in i redovisningen tillräckligt noga kan det vara svårt att se vilka möjligheter verksamheten faktiskt har. En revisor har däremot en löpande intern kontroll av bokföringen och kan enkelt se när det finns något att göra eller utveckla. Revisor kan komma med tips på hur ni ska gå tillväga, och ett av sätten kanske är att kontakta kommunen

Får vår revisor göra bokföringen?

En av de viktigaste sakerna med en revisor är att de är oberoende. Det betyder att de inte får göra företagets bokföring. De kan alltså inte vara ansvariga för att föra in transaktioner i bokföringsprogrammet. Däremot kan en revisor granska den bokföring som bokföraren har gjort. Det är revisorns uppgift. 

Tänk på att även efter att ni skickat över alla underlag till revisor, såsom kvitton och fakturor, så ska dessa sparas. De behövs eftersom bokföringslagen säger att de ska sparas ett antal år. Det klokaste är att spara dem välsorterade så att ni enkelt hittar den verifikation ni letar efter om ni får ett behov av att kontrollera den.