Revisor Malmö – de 10 bästa 2024

Här kan du få tips på vilken som är bäst revisor i Malmö. På den här sidan har vi sammanställt revisorer som har fått goda omdömen av sina kunder och därmed också är kompetenta nog att hjälpa alla företag med sin revision. Det är enkelt att beställa kostnadsfria offerter från revisorer i Malmö genom några enkla knapptryck, direkt här på sidan.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Cederblads Revisionsbyrå AB

Cederblads Revisionsbyrå värderar ett ansvarsfulls arbete. Som företag kan du därför förvänta dig allt från personligt engagemang till trygghet och professionalitet. De tjänster inom revision som företaget erbjuder kommer verka kvalitetshöjande och värdehöjande. Att tjänsterna är ekonomiskt gynnsamma beror på rådgivningen revisorerna kan ge.

 • Grundades 1990
 • 27 anställda
 • Carlsgatan 12A, vån 8
Bildet

Nina Jörgensen Revisionsbyrå AB

Om den lokala förankringen är viktig för dig som letar efter en revisor kan Nina Jörgensen Revisionsbyrå AB vara ett bra val för dig. Här värdesätter man kunskapen kring de lokala förutsättningarna, att lära känna företaget i fråga och att satsa på teknisk utveckling. På den här byrån finns också kunskap om internationella affärer.

 • Grundades 2004
 • 1 anställda
 • Gråbrödersgatan 8, 211 21 Malmö
Bildet

Revisorsgruppen i Malmö AB

På Revisorsgruppen i Malmö AB får du engagerade och kvalificerade revisorer som anpassar sitt arbete efter företagets behov, samtidigt som alla gällande revisionslagar följs. Företaget erbjuder alla kunder en egen kundansvarig för att du som tar revisionshjälp ska vara trygg med att bolaget känner till verksamheten.

 • Grundades 1999
 • 18 anställda
 • Slottsgatan 20, 211 33 Malmö
Bildet

Revisor Peter Jonzon AB

Hos Revisorer Peter Jonzon AB kan du som företagare få samma revisor flera år i sträck. Det bådar för en kontinuitet och trygghet. Det här är ett företag med många år i bagaget och det innebär också att de är experter på att hjälpa andra företag med sin revision. Utöver just revision erbjuder bolaget även andra ekonomiska tjänster.

 • Grundades 1965
 • 9 anställda
 • Dammfrivägen 45 A, 21762 Malmö
Bildet

Revisorerna Syd AB

Letar du efter en revisionsbyrå som erbjuder en hög nivå av service, lättillgänglighet och engagemang kan du bekanta dig mer med Revisorerna Syd AB. Utöver revision erbjuder bolaget även rådgivningstjänster och redovisningstjänster till medelstora och mindre företag i Skåne.

 • Grundades 2002
 • 9 anställda
 • Storgatan 22 A, 211 42 Malmö
Bildet

MOORE Malmö AB

Öresundsregionen som är i en expansiv fas har stor nytta av de tjänster inom ekonomi som MOORE Malmö AB erbjuder. Här kan du få revision utförd av en auktoriserad revisor, och det går även att dra nytta av deras rådgivning som syftar till att göra företagets verksamhet mer optimerad och lönsam.

 • Grundades 2011
 • 12 anställda
 • Stortorget 8, 211 34 Malmö
Bildet

Skånecronan Revision AB

Den personliga kontakten och bemötandet är något som står i fokus hos Skånecronan Revision AB. Det här är ett mindre revisionsbolag, vilket betyder att du som har ett företag kommer ha en nära kontakt med samma revisor från början till slut under ett räkenskapsår.

 • Grundades 1994
 • 2 anställda
 • Stora Nygatan 34, 211 37 Malm
Bildet

Ehrlinders Revisionsbyrå AB

Att ha en långsiktig kontakt med de företag som anlitar Ehrlinders Revisionsbyrå AB har varit viktigt ända sedan det här bolaget startades 1994. Här arbetar man effektivt och med en ärlig framtoning, för att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av revisionen.

 • Grundades 1966
 • 8 anställda
 • Vikingagatan 62, 217 74 Malmö

Revisor i Malmö som hjälper företag, Aktiebolag, bostadsrättsföreningar och större enskilda firmor är bara några av dem som kan ha nytta av att anlita en revisor i Malmö. I den här staden, som har ett rikt näringsliv, finns företag inom olika branscher som ofta letar efter en bra revisor. Att hitta en lämplig kandidat behöver inte vara ett arbete som tar mycket tid i anspråk. Att göra det lätt att hitta en revisor i Malmö är syftet med hela den här sidan, på samma sätt som vi vill hjälpa auktoriserade revisorer i Malmö att hitta nya uppdrag. Kort och gott är det en win-win situation för alla involverade parter. 

Revisor i Malmö som jobbar på distans

En stor fördel med att begära in offerter via oss när du vill hitta en revisor i Malmö är att kandidaterna du får kontakt med arbetar på olika sätt. Du kan lika enkelt hitta någon som ska vara verksam in-house som någon som istället arbetar på distans. En revisor som arbetar på distans innebär mycket mer frihet både för företaget och för revisorn. Dessutom brukar kostnaden för en revisor som arbetar på distans vara lägre än för någon som också ska ha en egen kontorsplats.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Revisorns uppgifter

Det en revisor i Malmö kan hjälpa till med är ekonomisk granskning och granskning av förvaltning. Det här är saker som det finns lagstadgade krav på att en del företag ska göra, däribland större aktiebolag. Naturligtvis kan även företag som inte har ett lagstadgat krav på sig om att ha en revisor anlita en sådan. Det kan vara ett bra sätt att kontrollera så att företagets verksamhet följer de bestämmelser och riktlinjer som finns. Samtidigt är det också bra för företaget att se så att kapitalet hanteras på ett bra sätt.

Vad kostar en revisor i Malmö?

Flera faktorer påverkar vad en revisor i Malmö kostar. Företagets storlek, vilka uppgifter revisorn ska göra och om det finns andra önskemål är några saker som påverkar hur mycket en revisor debiterar för det arbete hen gör. För att du och företaget ska få ett så bra pris som möjligt, och få precis den hjälp ni är ute efter, lönar det sig att kontakta flera revisorer för att få erbjudanden. En del har specialkompetenser som kan vara extra tacksamma för företaget och dess utveckling. 

Vad ingår i en revisionsberättelse?

En revisor skriver en revisionsberättelse efter att denne har granskat årsredovisningen. Revisionsberättelsen lämnas in till företaget, varpå företaget ska skicka in den till Bolagsverket (om det finns krav på att företaget ska ha en revisor). I revisionsberättelsen ger revisorn ett utlåtande över hur den ekonomiska förvaltningen har skötts, och revisorn kommer också kontrollera så att allting i årsredovisningen ser korrekt ut. 

Hur lång uppdragstid har en revisor?

En revisor brukar vanligen ha en uppdragstid som åtminstone sträcker sig över ett år. Detta eftersom hela revisionen och revisionsberättelsen grundar sig på verksamheten som har skett under hela räkenskapsåret. Beroende på vilka stadgar företaget kan en revisor bli vald olika länge. Om du ska anlita en revisor i Malmö och strävar efter ett långsiktigt samarbete kan du göra det genom att skicka in en offertförfrågan här på sajten. Tänk på att en revisor inte får arbeta för samma aktiebolag längre än en period på fyra år i rad.