Revisor Ängelholm – de 10 bästa 2024

Letar du efter en revisor i Ängelholm? Det finns många möjliga revisionsbolag och frilansande revisorer du kan välja mellan. Istället för att du som driver ett företag ska behöva ta av din viktiga tid och skicka ut förfrågningar till revisorer kan vi göra det jobbet åt dig. Den tjänst vi på Revisorportalen erbjuder går ut på att du kan få offerter från flera revisorer på en enda ansökan. Tjänsten är inte bindande och om du vill veta mer om några av de alternativ du har går det bra att skicka in en förfrågan direkt på sajten. Det gör du alltid helt gratis

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

BDO Ängelholm

BDO Ängelholm har en lokal expertis som förenas med en global styrka. Företag kan få revision, rådgivning och även stöd med outsorcing av lönehantering, redovisning och bokföring. Goda kontakter och välplanerade samarbeten är nyckeln i deras arbete.

  • Grundades 2013
  • Heimdallgatan 52, 262 71 Ängelholm
Bildet

Baker Tilly Ängelholm

Att ha många kompetenser och personligheter är styrkan hos Baker Tilly Ängelholm. Tjänsterna inom revision syftar till att underlätta för företag att förstå sin egen förvaltning och att kunna uvecklas. Det personliga engagemanget i alla kunder är en av de saker byrån uppskattas för.

  • Grundades 1981
  • 9 anställda
  • Heimdallgatan 50, 262 71 Ängelholm
Bildet

Helsingborgs Ekonomi & Revision AB

Att både göra kompletta revisioner och att vara en rådgivande part för klienter är huvudfokus för Helsingborgs Ekonomi & Revision AB. Byrån har kunskaper om både bokföring och redovisning och känner till de utmaningar och situatoner företagare kan stå inför.

  • Grundades 2010
  • 2 anställda
  • Helsingborgsvägen 33b, 262 72 Ängelholm

Tips på bra revisorer i Ängelholm

Här ovanför har du fått tips om några av de bästa revisorerna som finns i Ängelholm. Som du ser finns det ett stort urval och många alternativ som företag kan välja bland. Det är positivt för dig som har ett företag eftersom det betyder att du kommer kunna hitta den där perfekta kandidaten som matchar företagets önskemål. De revisorer vi presenterat här ovan är dessutom bara toppen på isberget, det finns hur många kompetenta kandidater som helst. 

När du ska välja revisor i Ängelholm kan du antingen göra ett så kallat personval eller ett byråval. Om du gör ett personval väljer du revisor utifrån person. Den du anlitar kanske har sitt egna företag och erbjuder revisionstjänster genom det. Väljer du byråval kommer du anlita en byrå och få en person på den som är huvudsakligen ansvarig för revisionen, men även andra kan göra arbetet. 

Fördelarna med att välja en byrå är att det alltid finns en revisor som är tillgänglig. Gör du ett personval kan det hända att revisorn blir sjuk, tar ledigt eller på något annat sätt inte är tillgänglig. Det som istället är styrkan med att gå på personval är att du faktiskt kan hitta en revisor som har exakt de kompetenser du önskar. Det är också lättare att hitta en revisor som kommunikationen fungerar felfritt med om du går på personval. För att sammanfatta det hela har båda alternativen sina svagheter och styrkor och som företagare behöver du bestämma vad som är rätt val för verksamheten.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Låt revisorn ge råd om företagets ekonomi

Många tänker att en revisor i Ängelholm har som enda uppgift att göra revision av årsredovisningen, och att det är den enda nyttan man har av revisorn. Av erfarenhet vet vi att de som tänker så tänker helt fel. En revisor kan ge mervärde till företaget genom att hen kan fungera som ett bollplank i ekonomiska frågor. har företaget svårt att ta beslut och vill veta vad som är smartast går det att be revisorn om råd. En revisor får inte ta ekonomiska beslut men får ge råd till företaget hen samarbetar med. Det är något företag ska ta vara på.

Fördelar med en bra revisor i Ängelholm

Förutom att företaget får en revision gjord med en revisor så är det faktiskt fördelaktigt också på många andra vis. Att ha en revisor som gör en revision innebär att företaget kommer ha en starkare profil gentemot andra parter. Aktieägare, banker och kreditgivare samt kunder och leverantörer får ofta ett större förtroende för företag som har en revisor. 

En revisor i Ängelholm gör helt enkelt att företaget kommer upplevas som pålitligt, seriöst och stabilt. Anledningarna till det är att revisorn gör oberoende granskningar. Redovisningen och den ekonomiska förvaltningen kommer alltså kontrolleras av en person som inte själv har något vinstintresse. En revisionsberättelse gör därmed att det blir lättare för företag att bli beviljade lån, att inleda samarbeten med leverantörer och att locka till sig nya kunder.