Revisor Borlänge – de 10 bästa 2023

Att hitta en revisor i Borlänge som kan hjälpa företaget att utvecklas och bli sin allra bästa variant är väldigt enkelt med vår hjälp. Att ha en bra revisor är inte bara viktigt för att kontrollera så att redovisningen och boksluten är i sin ordning. En revisor har en så mycket större uppgift än så. Det finns många revisorer i Borlänge som företag kan välja mellan och vi hoppas kunna göra valet lite enklare genom att ge företag möjligheten att få erbjudanden från flera olika byråer och revisorer. 

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

KPMG Borlänge

KPMG Borlänge är experter på att bistå små och medelstora företag inom allt från tjänstesektorn till industrin. Revisionen som görs här fungerar som en kvalitetsstämpel, och det går även att få rådgivning av specialister inom flertalet områden.

 • Grundades 1944
 • Wallingatan 24, 781 21 Borlänge
Bildet

Dalrev Revision & Redovisning AB

Ägarledda företag har sin egen specialist i Dalrev Revision & Redovisning AB. Bolaget är ett konsultföretag med tjänster inom allt som ingår i företagarens vardag. Med konsulternas hjälp är det enklare att lyckas skapa en bra ekonomi och ljusa förutsättningar för framtiden.

 • Grundades 2007
 • 12 anställda
 • Målaregatan 1, 784 33 Borlänge
Bildet

Avanta Ekonomitjänster i Borlänge AB

Vill du effektivisera ditt företags juridik och ekonomi är Avanta Ekonomitjänster i Borlänge AB ett bra alternativ. Det här är en digital byrå som skräddarsyr ekonomiflöden och erbjuder ekonomisk rådgivning till sina kunder.

 • Grundades 2012
 • 8 anställda
 • Jaktstigen 20, 784 50 Borlänge
Bildet

Ekonomibyrå Abic

Ekonomibyrå Abic erbjuder helhetslösningar inom ekonomi åt alla företag. På bolaget finns kompetens att ta hand om löpande bokföring, deklarationer, löner, årsredovisningar och bokslut. Byrån verkar främst digitalt för att underlätta informationsöverlämning.

 • Grundades 2020
 • 3 anställda
 • Bragegallerian 5, 784 33 Borlänge
Bildet

Qrev AB

Att skapa ett lokalt förtroende som ger företag de förutsättningar som är nödvändiga för att kunna växa är precis det som Qrev AB gör. Som ledande revisionsbyrå i Dalarna vill bolaget alltid förbättras för att kunna bidra till en hållbar utveckling av näringslivet.

 • Grundades 2021
 • 12 anställda
 • Kristinegatan, 791 60 Falun
Bildet

LR Revision Falun

Hos LR Revision Falun vill man ge sina kunder de rätta verktygen för att lyckas med näringsverksamheten. Här får du hjälp av moderna revisorer som arbetar för att lönsamheten i din verksamhet ska öka, bland annat genom revision men också genom rådgivning.

 • Grundades 1986
 • 10 anställda
 • Pelle Bergs backe 3, 791 16 Falun

Få en offert från en revisor i Borlänge

Att anlita en revisor i Borlänge är ett sätt att ge företaget rätt förutsättningar för att hantera kapitalet och ekonomin på rätt sätt. Vi har många revisorer i vårt kontaktnät och när du som företagare skickar in en förfrågan till oss om att få offerter kommer vi skicka den vidare till sådana revisionsbyråer eller frilansande revisorer som faktiskt passar för företaget.

Målet med vår tjänst är att du som företagare ska kunna konkurrensutsätta revisorer för att hitta den som erbjuder bäst tjänster till bäst pris. Samtidigt vill vi erbjuda en plattform till auktoriserade revisorer i Borlänge där de kan hitta jobb. Därför ser vi vårt eget arbete som en win-win för alla involverade parter. 

Som företagare eller representant för ett företag betalar du aldrig någonting för att använda vår tjänst och du får alltid erbjudanden från flera revisorer, inte bara en. Det innebär att du kommer spara enorma mängder tid eftersom vi skickar din förfrågan vidare åt dig. Du behöver inte själv kontakta alla revisorer i Borlänge själv var för sig. Vi sköter det jobbet åt dig. 

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Företag i Borlänge

Visste du att Borlänge är en gammal industristad? Pappers- och stålindustrin är sådana områden som varit extra framstående på orten. Historiskt sett har de branscherna varit allra störst, men i och med den digitala och tekniska utvecklingen är det numera IT-sektorn som vunnit störst mark. Ser man till Dalarna i sin helhet är Borlänge den allra största staden. Det märks inte minst om man ser på efterfrågan av bostäder, behovet av arbetskraft samt på det utökade utbudet av kultur- och fritidsaktiviteter.

Borlänge har en väldigt tydlig industritradition och inflyttningen till orten är hög jämfört med många andra svenska städer. Det är många företag som väljer att påbörja sina banor just här – därför är det gynnsamt för dig som har ett företag att faktiskt hitta en riktigt bra revisor i Borlänge. Du kan glömma allt som säger att en revisor bara gör det hen måste. Rätt revisor kommer göra underverk för företagets ekonomi genom sina insikter, kommentarer och tips. 

Så här väljer du en revisor i Borlänge

 1. Skicka in en offertförfrågan via vår hemsida. Du kommer få flera erbjudanden från revisorer som har erfarenhet av att arbeta med företag inom olika branscher. Det gör att du kan välja en revisor i Borlänge som faktiskt har kunskap om ditt företags område.
 2. Fundera på om du vill anlita en person eller en byrå. Det finns för- och nackdelar med båda alternativen. Med en byrå har du alltid en revisor tillgänglig, men du går miste om förmånen att veta att den revisor du pratar med är expert på just ditt företag. Väljer du revisor i Borlänge utifrån person kan du vara säker på att du alltid får prata med en person som känner till företaget – däremot kanske det blir svårt om den personen är sjukskriven eller ledig. 
 1. Bestäm hur mycket du är villig att betala för en revisor. Alla revisorer bestämmer själva hur mycket de ska debitera för sitt arbete. Om du jämför flera offerter mot varandra får du en tydligare bild av vad du kan förvänta dig. Det kommer i sin tur göra det lättare för dig att välja vem som är bäst för ditt företag.