Revisor Gävle – de 10 bästa 2024

En företagsrevisor är en person som kan kontrollera och granska företaget, samtidigt som de kan hjälpa er att prestera bättre. Näringslivet frodas i Gävle, och det betyder att många företag också behöver hitta en revisor i Gävle. Några av de absolut bästa revisorerna kommer vi presentera lite mer ingående på den här sidan. Och, är det så att du vill få ett erbjudande och kontakt med någon av dem går det utmärkt att skicka in en förfrågan om att ta emot en offert med några enkla knapptryck.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Aktiv Revision i Gävle AB

En revision som görs av Aktiv Revision i Gävle AB bådar för att arbetet görs utifrån företagets unika förutsättningar. Revisionen kommer alltid basera sig på de mål som finns med verksamheten och revisorerna som gör arbetet kommer utifrån dem komma med tips och rådgivning som är aktuell för bolagets framtid.

 • Grundades 2007
 • 19 anställda
 • Norra Skeppargatan 2A, 803 20 Gävle
Bildet

Next Revision i Gävle AB

Next Revision i Gävle AB är en modern och ung byrå som fokuserar på att skapa effektiva och enkla lösningar. När det här bolaget gör en revision är deras mål att kunden ska kunna lägga allt sitt fokus på kärnverksamheten, och att revisionsarbetet ska löpa på utan några som helst hinder eller problem.

 • Grundades 2018
 • 7 anställda
 • Ingenjörsgatan 18, 802 93 Gävle, Sweden
Bildet

Er Revision i Gävle AB

Om ett företag vill utvecklas kan Er Revision i Gävle AB och deras tjänster vara till nytta. Byrån erbjuder fullservice inom revision och redovisning, använder sig av moderna verktyg och värdesätter ett personligt bemötande och engagemang oberoende av varför de anlitas.

 • Grundades 2006
 • 19 anställda
 • Förrådsgatan 5, 803 09 Gävle
Bildet

Norengs Redovisning AB

Norengs Redovisning AB är framstående inom rådgivning och kundmöten. Tack vare automatisering kan bolaget anpassa sitt sätt att integrera med sina kunder och marknaden. Här arbetar ett sammansvetsat team som kombinerar sina olika kompetenser för att kunden ska få hjälp med allt som behövs.

 • Grundades 2013
 • 11 anställda
 • Ersbogatan 6, 802 93 Gävle
Bildet

Kontorspoolen Gävle

Kontorspoolen i Gävle har alla slags tjänster ett företag kan tänkas behöva i sin verksamhet, från löpande bokföring till redovisning och momsdeklarationer. Alla företag, oavsett storlek och bolagsform kan vända sig till Kontorspoolen när tjänsterna kan underlätta vardagen.

 • Grundades 2008
 • 4 anställda
 • Nobelvägen 2, 803 24 Gävle, Sweden
Bildet

Grant Thornton

Hos Grant Thornton i Gävle arbetar auktoriserade revisorer med lång erfarenhet av att göra djupgående granskningar av företags ekonomiska förvaltning. Bolaget erbjuder även tjänster inom skatt och moms samt rådgivning och ekonomiservice.

 • Grundades 1989
 • Drottninggatan 18, 803 20 Gävle
Bildet

Pwc

PwC har en unik inblick i näringslivet i Gävle som kan vara till gagn för de företag som anlitar dem för revision. Bolaget erbjuder dessutom seminarier som syftar till att öka kunskapen om företagande för att deras kunder på så sätt ska ha så bra förutsättningar som möjligt för en välmående verksamhet.

 • Grundades 1984
 • 1 anställda
 • Norra Kansligatan 12, 803 20 Gävle
Bildet

Rex Revision AB

Rex Revision AB är en auktoriserad revisionsbyrå som har kunder i hela Gävleborgs län. Utöver revisionsuppdrag kan företaget också genomföra redovisning. Med stor kompetens, lång erfarenhet och lokal kännedom hjälper de sina kunder till en hållbar ekonomisk förvaltning.

 • 6 anställda
 • Nobelvägen 2, 802 67 Gävle
Bildet

GefleRevisorerna AB

GefleRevisorerna AB har kunder inom allt från restaurangbranschen till tjänsteproducerande företag. Kundernas visioner och idéer är någåot som värdesätts och tas vara på, för att revisionen ska kunna verka som ett sätt att komma närmare de mål som finns i verksamheten.

 • Grundades 2012
 • 6 anställda
 • Timmermansgatan 1, 802 66 Gävle

Hitta en revisor i Gävle för aktiebolag

Aktiebolag och andra företag som behöver en revisor gör rätt i att inte bara tänka att en revisor hjälper till med revisionen. Faktum är att en revisor i Gävle kan bidra med mycket mer än att i slutet av året gå igenom årsredovisningen och skriva en revisionsberättelse. 

Eftersom en revisor har stor insyn i hela företaget, dess hantering och ekonomiska förvaltning kan denne också ge förslag på förbättringsområden. Kanske är det så att det går att frigöra mer kapital som istället kan användas till utveckling? Det är sådana saker en revisor i Gävle kan lägga märke till.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Så är det att driva företag i Gävle

Av alla företag i Gästrikland finns 38 av landskapets 50 mest framgångsrika i Gävle. Det kan bero på att kommunen har ett näringslivsprogram som syftar till att företag faktiskt ska kunna etablera sig i kommunen. Som företagare kan du välja att gå på företagsfrukostar, att delta på evenemang eller seminarier för att nätverka och skapa nya möjligheter.

Gävle är en trevlig ort att driva företag på. Här finns det mycket vi-anda, där alla hjälps åt och strävar efter att tillsammans kunna föra företagslivet framåt. Med en bra revisor i Gävle kommer det arbetet dessutom bli ännu enklare, eftersom du som företagare kan avsätta majoriteten av din tid på att utveckla företaget när granskningen av redovisningen är i trygga händer. 

Det här gör en revisor i Gävle

En auktoriserad revisor i Gävle är godkänd att göra revision för företag som är revisionspliktiga. Till det arbete revisorn gör hör först och främst en planering av arbetet i samråd med företagsledningen. När planeringen är gjord fortsätter revisorn med att löpande kontrollera den bokföring som företaget gör. Det här kan man exempelvis göra genom att företaget varje månad skickar över bokföringen till revisorn. 

Ett aktiebolag ska alltid göra en årsredovisning. När den är klar skickas den till revisorn som går igenom den. Baserat på all den information revisorn fått om företaget under året skriver hen sedan en revisionsberättelse som lämnas till styrelsen. Revisionsberättelsen kan innehålla anmärkningar gällande saker som inte blivit korrekt, eller också kan den bekräfta att företagets redovisning följer alla gällande regler. 

Revisorer i Gävle för alla företag

På vår hemsida kan alla företag hitta en revisor i Gävle. Det betyder att såväl stora aktiebolag som bostadsrättsföreningar, enskilda firmor och ekonomiska föreningar kan lämna in en förfrågan. Vi samarbetar med många auktoriserade revisorer, vilket är en trygghet för alla som hittar en revisor genom oss. En auktoriserad revisor vet vilka lagstadgade krav som finns och kommer utföra sitt arbete enligt alla gällande riktlinjer och god revisionssed.

Vill du veta mer om vad revision innebär och vilka krav det finns gällande den? Då kan vi rekommendera dig att läsa mer hos Bolagsverket och verksamt.se. Det är två sidor där det finns mängder av tydlig information om just revision. Med deras, och vår, hjälp kommer företaget enkelt kunna välja rätt revisor att samarbeta med, antingen under en kortare period eller för ett uppdrag som sträcker sig över ett par år.