Revisor Karlskrona – de 10 bästa 2024

Här kan du hitta en revisor i Karlskrona! Bland alla revisorer på orten finns det många riktigt vassa kandidater som gärna tar emot ett revisionsuppdrag för ditt företag. Oavsett om du har ett stort aktiebolag med många anställda eller om du är den enda som arbetar i företaget kan du hitta en passande revisor. Låt oss hjälpa dig att spara tid genom att hitta en bra person eller byrå åt dig. 

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Deloitte Karlskrona

På Deloitte i Karlskrona finns flera kunniga medarbetare med olika kompetensområden och utbildningar. Det gör att Deloitte kan verka som en hjälpande hand oberoende av vilka utmaningar ditt företag står inför, om det så är revision, företagsbesiktning eller att göra en riskanalys.

 • Grundades 1986
 • 5 anställda
 • Konstapelsgatan 33, 4 vån, 371 35 Karlskrona
Bildet

KPMG Karlskrona

Många gånger kan man som företagare behöva en kontaktperson som förstår ens vardag och som kan hjälpa en att lösa bekymmer och komma med goda råd. Det är precis det som KPMG Karlskrona gör, utöver att revisorerna är duktiga på att granska förvaltningen av ekonomin.

 • Grundades 1944
 • Högabergsgatan 3, 371 34 Karlskrona
Bildet

Baker Tilly Sydost AB i Karlskrona

Baker Tilly Sydost AB i Karlskrona arbetar utifrån tre värdeord. De tre orden är nära, personligt och skapande. Byrån vill hitta lösningar, arbeta med nära dialog och en tydlig kommunikation samtidigt som de anpassar sina tjänster efter vad kunderna faktiskt behöver.

 • Grundades 1981
 • 6 anställda
 • Västra Prinsgatan 12B, 371 35 Karlskrona
Bildet

Revisor Karlskrona

Revisor Karlskrona är en personlig samarbetspartner som verkar för att lösa både nuvarande och framtida scenarion som kan vara knepiga för företaget. Rådgivning, redovisning och bokföring tillhör några av tjänsterna bolaget kan erbjuda utöver revision.

 • Fregattgatan 18, 371 36 Karlskrona
Bildet

Holgersson Revision AB

Holgersson Revision AB är en fristående revisionsbyrå som finns belägen i Karlskrona, Växjö och Ronneby. Verksamhetsidén går ut på att erbjuda sina tjänster lokalt och med en hög professionalitet och kunskap för att därmed ge kunderna mer än vad de förväntar sig.

 • Grundades 1970
 • 6 anställda
 • Södra Smedjegatan 6, 371 31 Karlskrona
Bildet

Revinka AB

Det är många saker ett företag behöver göra som rör ekonomin, från löpande bokföring till redovisning och årsbokslut. Hos Revinka AB erbjuds företag precis den hjälp som behövs. Bolaget har auktoriserade revisorer som gärna hjälper er granska och trygga ekonomin.

 • Grundades 2009
 • 2 anställda
 • Kaliumvägen 3, 371 50 Karlskrona
Bildet

Patric Ericsons Revisionsbyrå

Patric Ericsons Revisionsbyrå är medlem i FAR. Byrån är i det mindre slaget, vilket betyder att deras kunder får en nära kontakt och ett personligt bemötande. Här finns också specialistkompetens inom skatt, affärsrådgivning och redovisning.

 • Grundades 2002
 • 2 anställda
 • 371 54 Karlskrona

Hitta en revisor i Karlskrona med Revisorportalen

Det vi på Revisorportalen gör är att matcha ihop företag med auktoriserade revisorer i Karlskrona. Vårt erbjudande kommer i form av en tjänst där företag får lämna in förfrågningar när de letar efter en revisor. Vi kommer skicka den vidare till sådana revisorer som vi tror är bra för företagets framtida utveckling och de tar sedan kontakt direkt med dig som är företagare. 

Det kostar ingenting att använda vår tjänst. Det är inte heller så att du som begär att få kontakt med revisorer behöver välja att inleda ett samarbete med någon av dem. Du är helt fri att välja om du vill göra det, och med vem du i sådana fall vill samarbeta.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

En revisor i Karlskrona till ett bra pris

Du har säkerligen redan förstått att vi kommer hjälpa dig att spara mängder av tid genom att vi kontaktar revisorer åt dig istället för att du behöver avsätta tid på att göra det själv. Tid är värdefullt för alla företagare, det vet vi. Förutom att det arbete vi på Revisorportalen gör sparar tid åt dig så kommer det också bespara dig pengar. Eftersom du får möjlighet att diskutera ett uppdrag med flera revisorer kommer du också ha möjlighet att välja en sådan revisor som debiterar ett pris som du tycker är passande. Att hitta en revisor i Karlskrona till rätt pris har aldrig varit lättare än vi gör det för dig.

Vi låter dig få kontakt med en auktoriserad revisor

Alla bolag behöver inte ha en revisor, men de som måste ha det ska också ha en revisor som är auktoriserad. Auktorisationen är något som Revisorsinspektionen utfärdar. För att en revisor ska bli auktoriserad måste de göra ett särskilt prov och få ett godkänt resultat. Vem som helst kan inte göra det här provet utan det måste vara en person som redan har arbetat som revisor och som dessutom har en utbildning på åtminstone 180 högskolepoäng.

Att en revisor är auktoriserad gör att revisionen ses som legitim. Det blir alltså en trygghet för andra som kommer i kontakt med företaget när en auktoriserad revisor har granskat all redovisning och kapitalhantering. Dessutom är det tryggare för dig som har ett företag eftersom du vet att revisorn är kunnig och gör sitt jobb på ett sätt som följer lagen.

De revisorer du får offerter från via oss är auktoriserade. 

Varför ska vi ha en revisor?

Att ha en revisor är något man gör av många anledningar. Dels kan det vara så att aktiebolaget eller företaget du har är tvunget att ha det. Dels kan det vara så att företag som inte behöver ha en revisor ändå har nytta av att anlita någon. Revisorer är framförallt bra att använda sig av när man är i en expansionsfas och vill att företaget ska kunna utöka sitt kapital och sin verksamhet. 

Om du funderar på ifall det är värt att anlita en revisor i Karlskrona tycker vi att du ska ta tillfället i akt och skicka in en förfrågan till oss. Du kan samtala med de revisorer som tar kontakt med dig för att se hur de kan hjälpa företaget att komma vidare.