Revisor Karlstad – de 10 bästa 2024

Vill du få kontakt med en revisor i Karlstad? Kanske ska ditt företag byta revisor eller också ska ni välja en för första gången. Rätt revisor kan göra underverk för företaget. Karlstad har många duktiga och auktoriserade revisorer som står till förfogande för aktiebolag av olika storlekar. Lämna en begäran om kostnadsförslag här på hemsidan så kommer du få kontakt med flertalet revisorer i Karlstad som gärna berättar hur de kan bistå företaget. Tjänsten är helt kostnadsfri och du skickar in en förfrågan förbehållslöst. 

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

WeAudit

WeAudit arbetar för att modernisera och revolutionera revision för att den ska ge ett ännu större värde åt kunden. Här erbjuds du alltid ett fast pris för att det ska vara enkelt att veta vad tjänsterna kommer kosta på förhand. Bostadsrättsföreningar, mindre och större aktiebolag är några bland kunderna.

 • Grundades 2007
 • 23 anställda
 • Järnvägsgatan 6, 652 25 Karlstad
Bildet

LR Revision Karlstad AB

LR Revision Karlstad AB tillhör nätverket LR, som består av över 70 kontor som samverkar i hela landet. Detta ger byrån en styrka i att de har en lokal anknytning, men samtidigt tillgång till spetskompetenser och experter inom olika områden när det behövs.

 • Grundades 1998
 • 20 anställda
 • Pihlgrensgatan 7, 652 25 Karlstad
Bildet

PwC

För PwC är det viktigt att alla som anlitar dem för revision också ska ha rätt kunskap om att driva företag så att de kan göra kloka val. Som kund hos PwC erbjuds du att delta på seminarier, samtidigt som du får tillgång till revisorernas expertkunskap och råd.

 • Grundades 1984
 • 2 anställda
 • Tullhusgatan 1 B, 652 26 Karlstad
Bildet

Economists Hus AB

 • Tullhusgatan 1A, 652 26 Karlstad
Bildet

KPMG Karlstad

KPMG Karlstad kan erbjuda tjänster till företag i olika faser. Såväl sådana företag som är i en uppstartsfas och de som genomgår ett ägarbyte kan ha nytta av byråns arbete. Revisioner görs alltid av auktoriserade revisorer och följer revisionslagen samt god revisionssed.

 • Grundades 1944
 • Drottninggatan 27, 652 25 Karlstad
Bildet

Klarälvens Redovisningsbyrå AB

Att samarbeta med Klarälvens Redovisningsbyrå ska alltid vara enkelt. Goda relationer och att vara tillgängliga för större och mindre frågor är en självklarhet. Tjänster företaget kan bistå med är bland andra lönehantering, rapportering och analyser, bokslut och årsredovisning.

 • Grundades 1989
 • 5 anställda
 • Säterivägen 7, 653 41 Karlstad
Bildet

Grant Thornton

På Grant Thornton arbetar godkända och auktoriserade revisorer som kan kvalitetssäkra ditt företag gentemot utomstående parter genom en oberoende granskning av styrelsens förvaltning. Byrån vill verka för en trygg framtid för företag oberoende av storlek och bransch.

 • Grundades 1989
 • Östra Torggatan 6, 651 03 Karlstad
Bildet

Reimer Ekonomi AB

Företag som behöver ekonomiska tjänster kan vända sig till Reimer Ekonomi AB. De tjänster bolaget erbjuder kan antingen göras på plats hos kunden, på distans via internet eller i byråns egna lokaler – allt för att det ska vara så smidigt för dig som anlitar dem som det är möjligt.

 • Grundades 2004
 • 4 anställda
 • Zakrisdalsvägen 26, 653 42 Karlstad
Bildet

Värmlands Revision AB

Den service som Värmlands Revision AB har går ut på att den skräddarsys efter varje enskilt företag och dess behov. Utöver revision kan byrån bistå med HR-tjänster, skatterådgivning och kvalificerad affärsrådgivning. Det går också att skapa ett eget tjänstepaket med den service som önskas.

 • Grundades 2012
 • 13 anställda
 • Gjuterigatan 28, 653 41 Karlstad

Solstadens Ekonomi Consult AB

Att se saker från den ljusa sidan är det som Solstadens Ekonomi Consult AB strävar efter när de arbetar för sina kunder. Företag kan anlita bolaget för bland annat redovisning, bokslut, deklaration och rådgivning. De tjänster som tillhandahålls hjälper företag att spara både tid och pengar.

 • Grundades 1990
 • 4 anställda
 • C, Östra Torggatan 2, 652 24 Karlstad
Bildet

Solsta Redovisning AB

Mindre och medelstora företag som vill outsorca sin ekonomiavdelning har ett tryggt alternativ i Solsta Redovisning AB. Servicen som erbjuds skräddarsys efter kundens behov och den kompetens som finns på byrån omfattar allt från redovisning till skatterådgivning.

 • Grundades 2007
 • 10 anställda
 • Spärrgatan 4 B, 653 41 Karlstad
Bildet

Svf Revision I Karlstad AB

Förutom att det går att anlita Svf Revision i Karlstad för att få en större inblick i företagets ekonomiska hantering går det att vända sig till dem för att få kontakt med redovisningskonsulter och -byråer. Bolaget står även till tjänst vid bolagsbildningar, konsultationer i skatteärenden och utbildning av personal.

 • Grundades 2006
 • 1 anställda
 • Lantvärnsgatan 8, 652 21 Karlstad

De bästa revisorerna i Karlstad

De revisorer vi har listat här ovanför är några av de allra bästa i Karlstad, men de är bara en bråkdel av det utbud som finns. Eftersom antalet revisorer med rätt behörigheter är så många kan vi inte lista allihopa här, men vi vet om att de finns och vi har samarbeten med flera av dem. Kort och gott är det vår tjänst du kan använda dig av om du vill hitta en av de bästa revisorerna i Karlstad. 

För att begära offerter är det enda du behöver göra att fylla i uppgifter om ditt företag. Instruktionerna är tydliga och enkla att förstå sig på, och det bästa är att det inte ens tar tre minuter att färdigställa en förfrågan. När du skickar iväg formuläret kommer vi ta emot det. Vi kikar på det och matchar ihop ditt företag med revisorer som skulle kunna passa. Förfrågan skickas till de revisorerna som läser igenom er förfrågan. Om de tycker uppdraget överensstämmer med deras kompetenser så kommer de ta kontakt med er direkt. Vi är således bara en mellanhand som hjälper till att skapa nya kontakter revisorer och företag emellan.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Från internkontroll till revisionsberättelse

Vad är det en revisor i Karlstad gör egentligen? Du som har företag och har haft en revisor tidigare vet säkerligen det här redan. Men, om du är ny på det här med företag är det inte alls lika säkert att du har koll på vad man egentligen använder en revisor till. Därför kommer vi förklara det lite närmare. 

Många blandar ihop revisorer och redovisningskonsulter. Mellan de här två yrkesgrupperna finns det en stor skillnad och det gäller att inte blanda ihop arbetsuppgifterna. En redovisningskonsult har till uppgift att hantera den löpande ekonomin, för att ge ett exempel. Det betyder till exempel att en redovisningskonsult kan göra den löpande bokföringen eller göra årsredovisningen. De kan också ta hand om deklarationer och göra löneuträkningar när det är dags för det. En redovisningskonsult är mer kopplad till företagets vardagliga verksamhet än vad en revisor i Karlstad är. 

Det en revisor gör är att arbeta granskande. Man kan alltså säga att skillnaden är att medan en redovisningskonsult arbetar mer internt så kommer revisorn in som en extern part. En revisor i Karlstad kommer kontrollera det arbete som redovisningskonsulten gör. 

Auktoriserade revisorer har med andra ord uteslutande en granskande roll. Med det menas att revisorn ser igenom all dokumentation och kontrollerar så att den följer alla redovisningsregler, att årsredovisningen ser korrekt ut och innehåller rätt bilagor. Utöver det kommer revisorn också ge ett yttrande om hur bolaget har hanterat kapitalet och verksamheten i en revisionsberättelse.

Fördelar med en revisor i Karlstad

Förmånerna med att ha en revisor i Karlstad är flera förutom att företaget får en kontrollerande extern part som ser över alla dokument. En revisor är förtroendeingivande för externa aktörer. Med en revisor går det också att allokera kapital på ett mer fungerande sätt. Kanske ser revisorn att ni avsätter onödigt stora mängder pengar på poster som kan optimeras? Revisorer är kunniga på det sättet att de kan få syn på sådana saker som man själv blivit blind för.