Revisor Kristianstad – de 10 bästa 2024

etar du efter en revisor i Kristianstad? Vi på Revisorportalen kan hjälpa dig att hitta en bra kandidat. Här nedanför kan du läsa mer om några av de revisorer som finns tillgängliga på orten. Utöver dessa som vi listar här finns också många andra alternativ och vi har naturligtvis kontakt med dem. Om du vill ta emot en offert från en revisor i Kristianstad kan du fylla i formuläret på den här sidan. Du kommer få erbjudanden från flera möjliga revisorer eftersom vi skickar din offertförfrågan vidare till flera byråer och personer.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Grant Thornton

Grant Thornton stöttar i många olika aspekter och har erfarna konsulter i Karlstad som gärna hjälper företag med sin revision. Här arbetar också konsulter som kan hjälpa till med rådgivning gällande investeringar, hållbarhetsredovisningar och företagsöverlåtelser.

 • Grundades 1989
 • Spannmålsgatan 9, 291 32 Kristianstad
Bildet

PwC

På PwC i Kristianstad kan du få skatte- och affärsrådgivning som verkligen hjälper dig att ta företaget till nästa nivå. Bolaget gör också revisioner enligt alla gällande krav och lagar som finns, medan de också lägger ett värde i att revisorerna ska ge tips på förbättringar.

 • Grundades 1984
 • centrum, Tivoligatan 2, 291 25 Kristianstad
Bildet

Cederblads Revisionsbyrå AB

Cederblads Revisionsbyrå AB är byrån som arbetar med passion för sitt arbete och för att verkligen hjälpa sina kunder till en lättare vardag. Att ta ansvar för alla delar av arbetet de gör och att arbeta professionellt och affärsmannamässigt hör till deras värdegrunder.

 • Grundades 1977
 • 16 anställda
 • Björkhemsvägen 11, 291 54 Kristianstad
Bildet

Bsg Business Solution Group Ab

Ekonomiska uppgifter är varken tidskrävande eller jobbiga om de överlåts till Bsg Business Solution Group Ab. Byrån kvalitetssäkrar bolagets ekonomi och ger rätt förutsättningar för att du som driver en verksamhet ska kunna generera lyckade affärer under en lång tid framöver.

 • Grundades 2007
 • 2 anställda
 • Stridsvagnsvägen 14, 291 39 Kristianstad
Bildet

Refa Revision AB

Refa Revision AB utgår från företagets verklighet. Det är en förutsättning för att arbetet de gör ska vara så fördelaktigt som möjligt. Respekt och engagemang är tydliga arbetssätt bland personalen, likväl som de tar ett ansvar genom att arbeta noggrant med helheten.

 • Grundades 2008
 • 3 anställda
 • Norretullsvägen 15, 291 32 Kristianstad

Näringsliv i Kristianstad

I Kristianstad finns det runt 9 000 företag. De största branscherna är detaljhandeln, livsmedelsproduktion och byggbranschen. Kommunen erbjuder stöd och hjälp åt företagare på flera olika sätt. Bland annat har de en tillväxtavdelning som kan bistå företag som letar nya lokaler, har frågor om tillstånd eller regler och som behöver få kontakt med någon inom kommunen.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Så väljer du rätt revisor i Kristianstad

När du har fått offerter från revisorer i Kristianstad gäller det för dig som driver ett företag att avgöra vem som är bäst lämpad att göra uppdraget åt företaget. Flera faktorer spelar in i valet av revisor

Kompetensområde och branscherfarenhet

Revisorer kan ha erfarenhet av olika branscher och om du önskar anlita en revisor som också ska kunna komma med insikter som gör att ditt företag kan expandera så är det bra att leta efter en revisor i Kristianstad som har kunskap om ert verksamhetsområde. Det är betydligt lättare för en revisor att ge rekommendationer eller se saker i er ekonomiska förvaltning som kan förbättras om personen har kännedom om branschen och hur den fungerar. 

Person eller byrå

Revisorer kan antingen väljas utifrån att företag gör ett byråval eller genom att man gör ett personval. Med ett byråval menas att företaget anlitar en revisionsbyrå som är ansvarig för att göra hela revisionen. Med personval menas att företaget väljer ut en person som gör revisionen. 

Att välja en byrå innebär att företaget alltid kan vara säkra på att det finns en revisor tillgänglig. Däremot kan det hända att man går miste om specifika insikter i verksamheten, speciellt om företaget är lite mindre. Revisionsbolag anlitas ofta av stora koncerner och mycket av deras tid kan gå åt till just deras verksamhet.

Vid personval kommer företaget istället få en Revisor i Kristianstad som faktiskt har unik insikt i företagets verksamhet. Det svåra med personval igen kan vara att det inte finns en revisor om den som har fått uppdraget blir sjukskriven eller behöver vara ledig. Båda alternativen har alltså såväl för- som nackdelar. 

Budget

Som med alla andra tjänster behöver företaget betala en revisor för dennes arbetstid. Som företagare ska du avsätta en del av budgeten åt revision. Räkna på vad du är villig att betala och försök hitta en revisor som matchar det. Tänk på att ett mer omfattande revisionsuppdrag kostar mer än ett enklare. 

Saker en revisor i Kristianstad gör

En revisor i Kristianstad gör naturligtvis en komplett revision. De revisorer du får kontakt med genom vår sajt är auktoriserade sådana och är därmed godkända för att göra revision av företag som har en skyldighet att göra det. 

I uppdraget som revisor ingår att göra en revision av årsredovisningen, att skriva en revisionsberättelse och att kontrollera bokföring och redovisning. Revisorn granskar att alla företagets papper följer de lagstadgade krav och regelverk som finns gällande redovisning och meddelar företaget om det är något som inte stämmer och behöver korrigeras. En revisor i Kristianstad har alltid tystnadsplikt och får alltså inte yppa någon information eller detaljer om företagets verksamhet till en utomstående part.