Revisor Luleå – de 10 bästa 2023

Hur kan en revisor i Luleå hjälpa ditt företag? Av erfarenhet vet vi att en revisor kan stå till tjänst på en mängd olika sätt som alla är av nytta för företag. Den insikten är också det som gjort att vi grundade den här sidan med tillhörande tjänster. Vi är inte en revisionsbyrå, men vi ser till att revisorer och företag i Luleå får kontakt med varandra. Därmed kan vi fylla ett behov som både revisorer och företagare har – nämligen att hitta rätt samarbetspartners. Vill du få offerter från en revisor i Luleå? Fyll då i formuläret, det tar bara några minuter.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

ERA Revisorer i Norr AB

ERA Revisorer i Norr AB har rådgivare, redovisningskonsulter och revisorer till hårt arbetande företagare. Byrån arbetar aktivt med digitala lösningar för att förenkla arbetsprocesserna för kunderna, och de verkar gärna som bollplank i alla frågor som kan tänkas uppstå.

 • Grundades 1999
 • 14 anställda
 • Källbogatan 77, 941 36 Piteå
Bildet

Grant Thornton Sweden AB

En personlig dialog med kunden är det som gör Grant Thornton Sweden AB till ett tryggt val. Byrån tror på anpassade lösningar och tjänster som ska passa perfekt för de behov ett företag har. Med de tjänster företaget har vill man skapa en god tillväxt och utveckling.

 • Grundades 1989
 • Nygatan 10A, 972 33 Luleå
Bildet

PwC

Företagare som gärna vill få hjälp med ekonomihantering, revision eller redovisning samtidigt som de får en chans att själva fördjupa sig inom företagslivet kan ha nytta av PwC. Bolaget består av ett stort nätverk som har fortbildningar, samtidigt som de värnar om personlig kontakt med kunderna.

 • Grundades 1984
 • Kungsgatan 5, 971 03 Luleå
Bildet

KPMG Luleå

KPMG Luleå stöttar företag i alla faser av verksamheten. Vid uppstart finns de som bollplank och vid revision kommer de med goda råd som förbättrar företagets chanser att frodas i näringslivet. Tjänsterna skräddarsys efter kundens behov och önskemål.

 • Grundades 1944
 • Smedjegatan 14, 971 04 Luleå
Bildet

Christer Enryd Revision & Rådgivning AB

Företag som vill ha en kompetent, trevlig och lättillgänglig samarbetspartners kan bekanta sig med Christer Enryd Revision & Rådgivning AB. Förutom att de genomför sina tjänster enligt lagstadgade krav kommer de gärna med inspiration till dig som har ett företag om hur du kan optimera ekonomin.

 • Grundades 2008
 • 3 anställda
 • Köpmangatan 2, 972 38 Luleå
Bildet

Luleå Revisionskontor HB

Luleå Revisionskontor HB är byrån som har mängder av tjänster för dig som har ett företag. Tanken bakom det är att med den kompetens som finns inom bolaget kunna erbjuda alla de ekonomiska tjänster en företagare kan behöva, från revision till bolagsbildningar och fusioner.

 • Grundades 1996
 • 5 anställda
 • Residensgatan 1, 972 36 Luleå
Bildet

Revikus

Revikus är ett bolag som är speciellt bra på att göra redovisning för små och medelstora företag. Här kan alla kunder vara trygga med att arbetet utförs med tystnadsplikt, diskretion och varsamhet – allt för att det ska bli ett så positivt samarbete som möjligt.

 • Grundades 2002
 • 4 anställda
 • Laxgatan 7A, 974 37 Luleå
Bildet

Byrå 21

Byrå 21 är en familjeägd redovisningsbyrå som erbjuder personlig service, skräddarsydda tjänster och trevliga bemötanden. Bokföring, redovisning och bokslut är några av de tjänster det går att anlita byrån för, likväl som deklarationer.

 • Grundades 2015
 • 2 anställda
 • Furumovägen 11, 974 36 Luleå
Bildet

Revis Ekonomipartner AB

Företag som vill hitta en komplett ekonomipartner kan vända sig till Revis. Den revision byrån gör skapar trovärdighet och trygghet, och det går också att anlita dem vid ägarskiften och affärsutveckling.Bolaget utvecklar kontinuerligt sitt utbud genom nyfikenhet och omvärldsbevakning.

 • Grundades 2013
 • 4 anställda
 • Kungsgatan 22, 961 31 Boden
Bildet

OS Revision AB

OS Revision AB är en modern och digital revisionsbyrå som drivs av en auktoriserad revisor med lång erfarenhet av att arbeta med revision både av större och mindre företag. Att ta tid för möten med kunderna är en av värdegrunderna för bolaget, eftersom det gör uppdraget mer betydande för kunden.

 • Grundades 2018
 • 2 anställda
 • Borggatan 7, 952 62 Kalix

Hur vi arbetar med revisorer i Luleå

Ovan kan ni se några av alla de kompetenta revisorer som finns att välja mellan i Luleå. Utöver de som vi presenterat lite mer ingående så finns det naturligtvis också otaliga mängder andra auktoriserade revisorer, och vi tror att någon av alla de här kan vara rätt val för er. När vi får en offertförfrågan ser vi över den och kartlägger de behov företaget har, och när vi vet lite mer skickar vi sedan ut ert meddelande till flera auktoriserade revisorer i Luleå. 

De revisorer som tycker att ni verkar ha ett intressant företag och som gärna vill arbeta med er kommer ta kontakt. Antingen kan ni diskutera arbetet tillsammans eller också kan ni som företag lista exakt alla saker ni vill att revisorn ska göra. Vårt arbetssätt syftar till att skapa nya kontakter. Vi vill vara en plattform där företag och revisorer, som är beroende av varandra, hittar samarbeten som känns ultimata. 

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Det här gör en revisor i Luleå

En revisor i Luleå gör självklart som alla andra med samma yrke en revision av företaget. Till revisionen hör bland annat att revisorn kommer granska årsredovisningen och skriva en revisionsberättelse. Sistnämnda kommer överlämnas till styrelsen efter att revisorn har gått igenom hela årets redovisning. 

Utöver att en revisor gör dessa saker kontrollerar denne också bokföringen. Det går inte att låta revisorn göra bokföringen själv eftersom man då anser att revisorn inte längre är oberoende. Däremot kan en revisor gå igenom alla verifikationer och bokföringsposter för att kontrollera så att det ser riktigt ut. Vanligtvis gör man det här under hela året på löpande basis, det vill säga att bokföringen granskas kontinuerligt och inte i samband med att årsredovisningen blir granskad.

Hur väljer vi revisor?

Att ge en exakt formel för hur man ska välja rätt revisor är i princip helt omöjligt. Alla företag har olika önskemål, liksom alla revisorer har olika färdigheter och styrkor. Men för att ändå ge några tips vill vi lista några saker som kan vara bra att utgå från när ni väljer revisor.

1. Samarbete och kommunikation

En revisor är en viktig person för företaget, i många aspekter. Därför är det också av stor relevans att det känns enkelt att kommunicera med den person som är revisor. Om magkänslan säger att det inte är rätt val, då är det ofta inte det. Personkemin är något att lägga märke till. 

2. Kostnad kontra erbjudande

De tjänster som den revisor i Luleå ni funderar på att anlita kommer debitera er för sitt arbete. Känns det begärda priset relevant om ni jämför det med de tjänster ni får? Det ska kännas bra från början. Om det känns för saftigt kommer du som företagare också ställa extremt höga krav på revisorn, ibland orimliga sådana. Se till att du väljer en revisor som det känns som att du betalar för precis det du får.

3. Uppdragstid

Vill du anlita en revisor för en period på tre år men revisorn bara vill ta uppdraget på ett år? Då är det inte en bra matchning. Välj en revisor i Luleå som vill ha ett uppdrag som varar den tid företaget önskar.