Revisor Nyköping – de 10 bästa 2023

Är det dags för företaget att anlita en ny revisor i Nyköping så kan vi bistå med hjälp. Det finns otaliga revisorer att välja bland och att hitta den som är bäst lämpad är viktigt, men det är också ett tidskrävande arbete. Att skicka ut separata förfrågningar till olika revisorer tar mycket tid och eftersom alla vet att tid är dyrbar för företag har vi valt att göra någonting åt det. Revisorportalen arbetar för att koppla samman företag med revisorer i Nyköping. Välkommen att skicka in en offertförfrågan så ser vi till att du får erbjudanden från flera tillgängliga revisorer.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Grant Thornton

Grant Thornton i Nyköping är ett professionellt stöd i precis allt som rör de ekonomifrågor företaget har. Revisionen utförs av en auktoriserad revisor som tar sig tid att lära känna verksamheten för att kunna göra en granskning som också innebära positiva förändringsförslag.

 • Grundades 1989
 • Västra Storgatan 34, Box 547, 611 10 Nyköping
Bildet

BDO Nyköping

Behöver företaget en engagerad och kompetent affärspartner kan BDO Nyköping vara ett alternativ värt att bekanta sig mer med. Byrån arbetar gärna med långvariga relationer som ska mynna ut i att kunderna verkligen kan blomstra inom sina verksamhetsområden.

 • Grundades 2013
 • Nytorget 7, Plan 4, 611 10 Nyköping
Bildet

MT Revision AB

Revision är något som ska vara värdeskapande och det är mot det målet MT Revision AB jobbar. Byrån tar emot kunder i alla branscher, av alla bolagsformer och storlekar. Som kund kan du förvänta dig ett effektivt arbete och en nära dialog med personalen.

 • 2 anställda
 • Brunnsgatan 29, 611 32 Nyköping
Bildet

LR Revision & Redovisning Nyköping AB

Det är många saker en företagare ska ha koll på, men att behöva ta hand om allt det ekonomiskt administrativa är betungande. Anlita LR Revision & Redovisning Nyköping för att få den hjälp du behöver för att istället kunna lägga fokus på verksamheten.

 • Grundades 2005
 • 6 anställda
 • Brunnsgatan 5, 611 32 Nyköping
Bildet

Rådek KB Nyköping

Rådek KB Nyköping är ett kunskapsföretag med kompetens inom revision, redovisning och frågor om beskattning. Att bistå med ekonomistyrning och analyser av räkenskapsanalyserna är en naturlig del av deras arbete, eftersom de också vill vara ett bollplank för kunderna.

 • Grundades 1999
 • 17 anställda
 • Västra Kvarngatan 64, 611 32 Nyköping

Våra tips för att du ska hitta en bra revisor i Nyköping

Vi på Revisorportalen har både kontakt med företag och med auktoriserade revisorer. Det har gjort att vi har en unik inblick i både företagets perspektiv och revisorns perspektiv. Vi tror att den kunskapen kan komma väl till hands när ni letar efter en bra revisor i Nyköping. För att det ska bli det allra bästa möjliga samarbetet ska du som företagare tänka på ett par saker, som vi kommer gå igenom här nedanför.

 1. Var tydlig med uppdragets omfattning
  Det här är A och O för ett lyckat samarbete. Vad vill du ska ingå i revisorns uppdrag? Är det endast att granska årsredovisningen och skriva en revisionsberättelse, eller ska revisorn också fungera som ett bollplank i ekonomiska frågor och ge råd när ni behöver det? Att välja en engagerad revisor är något som nästan alltid förespråkas eftersom det är bra för företaget. Men, mindre företag kan också känna att de inte behöver den tjänsten utan att de endast vill att någon ser över deras redovisning. 
 1. Vilken typ av revisor i Nyköping vill du ha?
  Vill du ha en revisor i Nyköping som känner till det område du själv är verksam inom? Då är det precis en sådan du ska leta efter. Det är absolut inget måste att den revisor du väljer ska känna till företagets bransch men om du vill använda revisorn som rådgivare är det fördelaktigt ifall denne faktiskt känner till hur branschen fungerar. 
 1. Jämför din budget med de erbjudanden du får
  De revisorer i Nyköping som du får kontakt med bestämmer själva vad de vill ta i betalt för att göra en revision. Du behöver stämma av deras erbjudanden mot din budget för att samarbetet ska kännas bra. Ifall du betalar mycket mer än du har tänkt är det inte positivt, och om revisorn är mycket billigare än vad du har tänkt dig kanske du inte varit tydlig nog med vad som ingår i uppdraget. 
 1. Lita på magkänslan
  Välj inte första bästa revisor. Intervjua flera personer innan du tar ett belsut. Detta för att du ska få en känsla av hur personen kommunicerar och hur det känns. I grund och botten är magkänslan något att faktiskt lyssna på. Känns det extra bra med någon av revisorerna så satsa på den personen! Kemi i dialog och kommunikation kommer göra mycket för att det ska bli ett lyckat samarbete.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Vad kostar en revisor i Nyköping?

Hur mycket du som företagare får betala för en revisor i Nyköping är i princip omöjligt att svara på. Revisorer kan antingen debitera ett fast årsarvode, men de kan också välja att ta betalt per timme. Det som avgör kostnaden är hur omfattande tjänster du vill ha. Om du endast önskar få en revision av årsredovisningen och en revisionsberättelse men ingen rådgivning eller löpande kontroll är det billigare, men då går du också miste om många av revisorns kunskaper. Se därför grejen med att anlita en revisor i Nyköping som en investering snarare än en kostnad.