Revisor Östersund – de 10 bästa 2023

Välkommen att lämna in en offertförfrågan om du behöver hitta en revisor i Östersund! Via den här sidan kan du enkelt skicka in dina uppgifter och matchas med åtminstone 3 kompetenta och auktoriserade revisorer som har arbetat med allt från små aktiebolag till stora koncerner. Känns det som att du vill veta mer om vilka revisorer det finns i Östersund kan du fortsätta läsa på den här sidan. Vi går igenom ett par av de som är mest anlitade och som har fått goda omdömen av sina tidigare kunder. 

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Grant Thornton Sweden AB

En revisionsbyrå i Östersund som kan hjälpa alla slags företag är Grant Thornton Sweden AB. Effektivitet och expertis är viktigt på den här byrån, för att på det sättet kunna bidra till ett näringsliv som är hållbart och ekonomiskt lönsamt för alla företagare.

 • Grundades 1989
 • Prästgatan 24, Box 634, 831 31 Östersund
Bildet

Deloitte

De kontakter du får på Deloitte är en ingång till större nätverk både nationellt och internationellt, samtidigt som den person som gör din revision också har en god kännedom om lokala förutsättningar och förhållanden som du som näringsidkare måste förhålla dig till.

 • Grundades 1986
 • 10 anställda
 • Ringvägen 31, 831 37 Östersund
Bildet

Hellström & Hjelm Revision AB

Revision enligt lagstiftningen, redovisning och rådgivning är de huvudsakliga tjänster ett företag kan dra nytta av som kund hos Hellström & Hjelm Revision AB. Genom regelbundna avstämningar strävar företaget efter att deras kunder ska kunna förbättra sina prestationer i stort och smått.

 • 17 anställda
 • Rådhusgatan 15-17, 831 41 Östersund
Bildet

AA Revision & Redovisning AB

Alla företag som anlitar AA Revision & Redovisning AB är lika viktiga. Det betyder att man här arbetar med personlig kontakt och bemötande, och att man är lyhörd inför varje företags utmaningar och behov. För att förenkla allt administrativt arbete använder man moderna lösningar, digitalisering och automatisering.

 • 13 anställda
 • Stortorget 4, 831 30 Östersund
Bildet

Edlund & Partners

Edlund & Partners främsta mål är att vara den allra bästa samarbetspartnern små och medelstora företag kan ha. Personalen består av handplockade personer med en bred kompetens inom områden som revision, skatt, ekonomi och rådgivning.

 • Grundades 2013
 • Biblioteksgatan 25B, 831 41 Östersund
Bildet

Aveni AB

När ett företag ger Aveni AB förtroendet att ta hand om redovisningen är det ett uppdrag som tas på största allvar. Ett outtröttligt engagemang och tjänster som håller en absolut toppkvalitet är det kunderna utlovas i utbyte.

 • Grundades 2020
 • 2 anställda
 • Stortorget 1, 831 30 Östersund

Tips när du ska välja revisor i Östersund

Känns det övermäktigt att veta vilken revisor i Östersund du ska välja? Då ska vi ge några tips som förhoppningsvis kommer göra beslutet lite enklare att ta. De saker vi går igenom nedan är sådana du kan fundera över för att lättare kunna välja ut revisorer du faktiskt är nyfiken på att veta mer om.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Byråval eller personval

Ett företag som ska välja revisor i Östersund kan antingen välja att anlita en revisionsbyrå eller att välja en specifik person. Om företaget föredrar att ha en revisionsbyrå är det bra att välja en sådan där ni får en revisor som är huvudsakligen ansvarig för företagets revision, annars finns det en risk att det blir krångligt och omständligt i kontakten med byrån. 

Väljer ni istället revisor utifrån person, det vill säga att ni gör ett personval, kommer ni ha en utvald revisor som tar hand om allt som rör revisionen. Sådana samarbeten kan bli mer personliga och det är enklare för ett företag att hitta en revisor som har visas spetskompetenser. Nackdelen igen kan vara att det blir problematiskt om revisorn blir sjukskriven, går i pension eller går på föräldraledighet. Då behöver ni hitta en ny person för uppdraget. 

Hitta en engagerad och proaktiv revisor i Östersund

Det finns en standardiserad revisionsberättelse som vissa auktoriserade revisorer använder sig av. Den är fullgod i lagens mening och fyller sitt syfte, men den gör inte mycket mer än så. Det är bättre att försöka hitta en revisor i Östersund som arbetar proaktivt. Speciellt är det viktigt om du vill att företagets omsättning och verksamhet ska kunna växa och bli mer omfattande. En engagerad revisor som kan komma på idéer eller ge tips på olika lösningar kan effektivisera företagets arbete och processer.

Digitala lösningar eller möten på plats?

Tack vare den moderna tekniken går det i princip att göra hela revisionen digitalt. Då kan den revisor i Östersund ni väljer sitta var som helst och ändå arbeta med sitt uppdrag. Ett råd är att se om det finns digitala lösningar som kombinerar både redovisning och revision. Automatiserade processer mellan bokföraren och revisorn kommer förenkla alla involverade parters arbete. 

Även fast ni främst använder er av digitala lösningar kan det ibland vara nödvändigt att också ses på plats, ansikte mot ansikte. Det kan vara en fördel att också kunna ses på riktigt och inte bara digitalt. 

Kostnad

Det kostar att anlita en revisor i Östersund, och det är något du ska tänka på innan du väljer vem du anlitar. Här gäller det att komma ihåg att en revisor inte bara är en tråkig person som gör det där man måste utan att denne också kan bistå med många andra fördelaktiga saker. Att betala lite mer för att få en revisor som är intresserad av företaget och som har en branschkunskap som stämmer överens med verksamheten kommer vara lönsamt i det långa loppet. 

Lycka till i valet av revisor i Östersund! Vi ser fram emot att hjälpa ditt företag hitta den rätta kandidaten för uppdraget.