Revisor Södertälje – de 10 bästa 2024

Behöver du en auktoriserad revisor i Södertälje hittar du exempel på alternativ på den här sidan. I Södertälje finns många auktoriserade personer att välja mellan. Några av de som företaget kan ha glädje av listar vi här. Förutom de som finns här går det självklart att hitta mängder av andra. Vår tjänst går ut på att ni kan skicka in en offertförfrågan för att få erbjudanden från flera revisorer på en och samma gång. Vi skickar vidare er ansökan och sådana som passar för företagets verksamhet

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Pa Bredenberg AB

Du som har ett företag kan anlita Pa Bredenberg AB för att få en kvalitetsgranskning av ekonomin i företaget. Utöver revision erbjuder revisionsbyrån tjänster inom redovisning och vid generationsskiften. Byrån har flera samarbetspartners, däribland några av landets mest framstående skattejurister.

 • Grundades 2002
 • 3 anställda
 • Oxbacksgatan 14, 151 73 Södertälje
Bildet

Garpenquist Revisions AB

På Garpenquist Revisions AB arbetar man nära med sina kunder för att kunna ge det stöd som behövs för att ett företag ska kunna utvecklas. En revision utförd av byrån innebär att du som kund kommer få förklaringar till vad alla siffror betyder för verksamheten.

 • Grundades 2003
 • 5 anställda
 • Tallvägen 2, 151 38 Södertälje
Bildet

Carlstedt & Lindh AB

Carlstedt & Lindh AB är en mindre revisionsbyrå med ett väldigt stort och personligt engagemang i alla kunder. Här arbetar man utifrån att kunden ska känna att medarbetarna arbetar för dem, för att bolagets förutsättningar ska bli så goda som möjligt och för att kvalitetssäkra ekonomin.

 • Grundades 2005
 • 13 anställda
 • Morabergsvägen 33 B, 152 42 Södertälje
Bildet

Swedbjer Revision AB

Att genomgå vidareutbildningar för att hålla sig a’jour med tiden är något Swedbjer Revison AB gör varje år. Personalen på den här byrån har mångårig erfarenhet av att arbeta såväl med större och mindre bolag, och av att arbeta på stora och små revisionsbyråer.

 • Grundades 2002
 • 2 anställda
 • Täppgatan 35, 151 34 Södertälje

Att driva företag i Södertälje

Hur är det att driva företag i Södertälje? De flesta som ens vet lite grann om Södertälje vet också att det här är en stad där en stark företagsanda råder. Några av Sveriges mest framstående och största bolag går att hitta här, däribland Astra Zeneca och Scania. 

Södertälje har fördelen att ha nära till Stockholm både med motorväg och järnväg, men att ändå vara lite avsides. Det gör att lokalhyror och andra kostnader ofta är lägre här än i huvudstaden. Skall varor transporteras till andra orter i landet ligger de största vägarna bara runt husknuten.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Kom i kontakt med en auktoriserad revisor i Södertälje

Genom oss går det att få kontakt med en auktoriserad revisor i Södertälje. Att en revisor är auktoriserad betyder att personen både är utbildad och har en flerårig arbetserfarenhet. Dessutom har en auktoriserad revisor avlagt examen och är godkänd av Revisorsinspektionen. 

En auktoriserad revisor i Södertälje gör sin revision enligt alla de regler och lagar som finns. Revision regleras bland annat i revisionslagen som regeringen har fastställt. Utöver det har en revisor tystnadsplikt för att det ska vara tryggt för företag att överlåta information om förvaltning i deras händer. Revisorn får alltså inte berätta för andra om den information hen får reda på om företaget genom revisorsuppdraget. 

Kan jag begära offert för att sänka våra kostnader för revisor?

Det går bra att begära en offert om ni vill hitta en billigare revisor i Södertälje än den ni har nu. Eftersom en ansökan inte är bindande behöver ni inte byta revisor om ni inte vill, men ni får en chans att se vad andra revisorer tar betalt för samma arbetsuppgifter som den revisor ni har för tillfället gör. 

Vår rekommendation är att ta tid på er när ni jämför olika kostnadserbjudanden med varandra. Se vad som ingår i revisorernas erbjudande och vad de debiterar. När ni har hittat en kandidat som intresserar er kan ni ta kontakt och diskutera arbetet vidare. I det här stadiet är det viktigt att det känns rätt, både för er som företag och för revisorn. Att kombinationen av företag och revisor är en bra sådan kommer göra samarbetet mycket lättare när det väl är igång. 

Om det är så att ni byter revisor mitt under ett pågående räkenskapsår har den avgående revisorn skyldighet att överlämna alla inhämtade uppgifter och information till den revisor som tillträder.

Hur länge kan ett företag ha samma revisor?

Det beror på vad stadgarna säger. Vissa företag har stadgar som bestämmer hur länge en revisor ska sitta. Om det finns sådana är det de reglerna som gäller, men det finns också krav i lagen. Bland annat får ni inte ha samma revisor på en uppdragstid som sträcker sig längre en fyra år på raken. Efter fyra år måste ni alltså byta revisor, oavsett vad det står i stadgarna. 

Den revisor ni väljer ska ni anmäla till Bolagsverket. Har ni svårt att hitta en lämplig person kan ni be att Bolagsverket utser en åt er. Innan ni gör det kan ni välja att använda vår tjänst för att få kontakt med revisorer i Södertälje som är kompetenta och kunniga inom ert område.