Revisor Skellefteå – de 10 bästa 2024

Du som besöker den här sidan behöver med stor sannolikhet hitta en revisor i Skellefteå, och du har kommit helt rätt! Som du säkert vet finns det massvis med revisorer som erbjuder sina tjänster till företag. Att välja vem du ska anlita kan kännas klurigt, men det är där vi kommer in i bilden. Här kommer vi inledningsvis att presentera några revisorer som finns på orten. De som du hittar här i listan är några av de mest omtyckta. Eftersom antalet revisorer i Skellefteå naturligtvis är många fler än bara de som visas här kan vi också hjälpa dig att komma i kontakt med andra aspiranter. 

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

KPMG Skellefteå

Om du har svårt att få dygnets alla timmar att räcka till ska du inte behöva bekymra dig för företagets ekonomiska administration. Anlita KPMG Skellefteå för att få hjälp med redovisning, bokföring, revision och andra tjänster som underlättar företagslivet.

 • Grundades 1944
 • Hörnellgatan 2, 931 30 Skellefteå
Bildet

Value & Friends

Value & Friends är en personlig affärsbyrå som erbjuder stöd inom bland annat lönehantering, bokföring och skatter. På bolaget finns revisorer som kan göra en komplett revision, och det finns även kompetens att bistå vid komplicerade ägarskiften och affärer.

 • Grundades 1984
 • 34 anställda
 • Norra Järnvägsgatan 52, 931 37 Skellefteå
Bildet

Bright Redovisning & Revision

När man trivs med det man gör blir resultatet också bra. Det är en devis Bright Redovisning & Revision arbetar med. Här trivs medarbetarna, vilket också syns i de resultat byrån kan leverera till sina kunder vad gäller revision och redovisning.

 • 29 anställda
 • Storgatan 31C, 931 32 Skellefteå
Bildet

Revisorcompaniet HFM AB

Människor som är företagsamma ska kunna förverkliga sina tankar och drömmar, och det är det Revisorcompaniet HFM AB vill kunna göra möjligt med den revision de gör. Det här är en fullservicebyrå med tjänster inom många områden.

 • Grundades 2002
 • 15 anställda
 • Trädgårdsgatan 13, 931 31 Skellefteå

Tips när du väljer revisor i Skellefteå

En bra matchning mellan företag och revisor är väldigt viktigt för att revisionen ska ge så mycket som möjligt till dig som har ett företag. Därför tänkte vi ge dig några enkla tips på saker du kan tänka på innan du bestämmer vilken revisor i Skellefteå du vill anlita. 

 • Först och främst kan du överväga om du vill att revisorn ska ha erfarenhet av att arbeta med företag som är verksamma inom samma område som ditt företag är. Det är inte en nödvändighet eftersom alla auktoriserade revisorer kan göra en revision, men det finns vissa saker någon med branschkunskap kan erbjuda som andra inte kan. Genom sitt arbete med revision kan den du anlitar ge dig insikter i företagets förvaltning och hantering av ekonomin som kan vara till nytta. 
 • När du letar efter en revisor ska du veta vad du vill ska ingå i revisionsuppdraget, förutom just revisionsberättelse och revision av årsredovisningen. Vill du ha löpande interna kontroller av bokföringen? Månatliga möten med revisorn när hen granskat era papper? Kartlägg företagets behov så att du kan hitta en revisor i Skellefteå som vill arbeta på det sätt som företaget önskar.
 • Bestäm hur mycket pengar du är villig att betala för en revisor. Du behöver utgå från att ju mer omfattande arbete du vill att revisorn ska göra desto mer kommer du få betala för tjänsterna. Om du har en begränsad budget för en revisor i Skellefteå behöver du alltså anpassa uppdraget efter de förutsättningarna. Du kan också diskutera tillsammans med revisorkandidaterna kring uppdraget, deras ersättning och vad de kan göra för det du erbjuder. 
 • Sist och slutligen ska du bestämma vad den optimala uppdragstiden för företaget är. Utgå alltid från att du åtminstone ska ha samma revisor ett räkenskapsår. Att byta revisor i mitten av ett år går, men det innebär att den nya revisorn som börjar kommer ha mycket att göra och saknar en del insikter i hur företaget skötts tidigare under året. Det går bra att ha samma revisor flera år än ett. Som mest kan ett företag låta samma revisor i Skellefteå göra revision fyra år i rad. 

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Få offerter från revisorer i Skellefteå

Här på sidan kan du begära att få offerter från flera revisorer i Skellefteå. Det tar bara några sekunder att fylla i formuläret och när vi har tagit emot det kommer vi skicka dina uppgifter vidare till sådana revisorer som kan vara lämpliga för ditt företag. För att kunna göra en bra matchning är det viktigt att du på ett så tydligt sätt som möjligt fyller i ansökan. Du förbinder dig inte till att anlita någon revisor när du begär en offert via oss. Vi är inte heller de som sedan sköter avtal, utan det gör ni med varandra. All kontakt mellan dig och revisorn sker alltså er sinsemellan, vi finns bara med inledningsvis för att ni ska få kontakt med varandra.