Revisor Trelleborg – de 10 bästa 2024

När du ska hitta en ny revisor i Trelleborg är det här rätt sida för dig. Du kan läsa mer om några av de mest anlitade revisorerna här, och du kan också skicka in en förfrågan om att få ett erbjudande. Den förfrågan du skickar in kommer vidarebefordras till flera revisorer, varpå de tar kontakt med ditt företag för att diskutera ett samarbete. Oberoende av hur stort företaget är eller vilka behov det finns går det att hitta en bra revisor i Trelleborg via den här sidan. Och just ja, det kostar självklart ingenting!

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

PwC

PwC är revisionsbyrån för företagare som vill fördjupa sitt eget kunnande samtidigt som de lämnar över granskningen till auktoriserad personal. Att hjälpa företag med vardagsproblem är en självklarhet för byrån som betjänar företag i varierande storlekar.

  • Grundades 1984
  • Kontinentplan 2, 231 42 Trelleborg
Bildet

Revelino Revision AB

I centrala Trelleborg får företag stöttning av Revelino Revision AB med allt som rör både revision och redovisning. Kunder som behöver specialistkompetens kan få den via byrån, och målet man strävar mot med alla tjänster är att hjälpa klienterna nå framgång.

  • Grundades 1989
  • 13 anställda
  • Hamngatan 26, 231 42 Trelleborg
Bildet

Baker Tilly MLT KB

Baker Tilly MLT KB är en modern revisionsbyrå med digitala lösningar som underlättar all kommunikation och informationsöverföring. Byrån tillhör ett internationellt nätverk och kopplar de fördelarna samman med att också känna till lokala förutsättningar.

  • Grundades 2002
  • 11 anställda
  • Järnvägsgatan 5 A, 231 27 Trelleborg

Slå dig samman med andra företag i Trelleborg

Trelleborgs kommun vill att det ska vara enkelt och roligt att både starta och driva ett företag. De bjuder gärna in till dialog med de företagare som finns i området så att de ska kunna utveckla och anpassa sina tjänster till alla företag. Kommunen erbjuder stöd och råd i allt som rör näringsverksamhet. Ska du köpa ny mark, söka tillstånd eller hyra en lokal kan du kontakta kommunen för att få vägledning.

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Tjänster för dig som ska hitta en revisor i Trelleborg

Om det är så att ditt företag behöver hitta en revisor i Trelleborg så har du hamnat helt rätt. Här på Revisorportalen arbetar vi uteslutande för att företag ska hitta revisorer, och att revisorer ska hitta arbetsuppdrag. Vi fungerar således som ett sätt att knyta kontakter, men alla överenskommelser sker mellan de involverade parterna.

Vad kan då en av de revisorer i Trelleborg som du kan hitta genom oss göra för företaget? Svaret på den frågan är egentligen väldigt enkel; massor. Inte nog med att en revisor kan göra hela revisionen och skriva revisionsberättelse enligt de krav som finns så kan du använda din revisor till att expandera företaget. 

Som företagare är det lätt hänt att man hamnar i gamla hjulspår och inte längre ser vad man kan förbättra eller effektivisera i företaget. Där kommer en revisor in i bilden. Revisorer i Trelleborg finns till för att du som företagare ska kunna utveckla hela företagets verksamhet. En bra revisor i Trelleborg kan hjälpa företaget att hitta nya processer för att spara pengar, och kan dessutom ge råd kring hur företaget borde hantera sin ekonomin för att verksamheten ska vara så lönsam som det bara är möjligt. 

Vanliga frågor om att anlita en revisor i Trelleborg

Här kommer du hitta svar på några av de vanligaste frågorna vi får om att anlita en revisor i Trelleborg. 

Vi behöver byta revisor i Trelleborg, kan vi hitta en här?

Ja. Vill ni byta revisor kan ni hitta en med vår hjälp. Fyll i formuläret och invänta kontakt från revisorer som är intresserade av ert företag.

Kan vi sänka kostnaderna för revision med er?

Det kan vara möjligt. Vi på Revisorportalen styr inte över prissättningen men eftersom ni får flera erbjudanden när ni skickar in en förfrågan till oss är det fullt möjligt att hitta en revisor i Trelleborg som debiterar ett pris ni är bekväma med.

Måste vi välja en av revisorerna som hör av sig?

Självfallet inte. Det här är en helt förbehållslös tjänst. Att skicka in en förfrågan betyder inte att ni är tvungna att ge revisionsuppdraget åt någon av de revisorer som hör av sig till er.

Hur fungerar det med avtal med den revisor i Trelleborg vi väljer?

Allt som rör överenskommelser och avtal är mellan företaget och den auktoriserade revisorn. Där har vi på Revisorportalen ingen inblandning. VI är endast en förmedlare av kontakter, inget mer. Som företag är det alltså revisorn ni anlitar och inte oss. Så snart vi har tagit emot er offertförfrågan och skickat den vidare så är vi inte längre involverade i ärendet.