Revisor Uddevalla – de 10 bästa 2023

Här kan alla företagare få hjälp med att få kontakt med en revisor i Uddevalla. Läs gärna mer om de revisorer vi listar nedanför, så får du exempel på några av de valmöjligheter du har. Är det så att du blir nyfiken på att få veta mer eller på att få diskutera ett uppdrag med en revisor i Uddevalla? Då kan du fylla i formuläret här på hemsidan så ser vi till att skicka din förfrågan vidare till flera revisorer som kan säkerställa att ditt företags revision blir utförd på ett helt perfekt sätt. Du betalar ingenting för att använda vår service och om du bestämmer dig för att anlita en revisor för ett uppdrag får ni tillsammans komma överens om alla detaljer och skriva ett avtal.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

JDG Revision AB

Syftet med JDG Revision AB är att göra deras kunder framgångsrika. För att göra det till verklighet och inte bara ett mål arbetar byrån med smarta lösningar och ett personligt bemötande. Byrån är medlem i FAR och erbjuder tjänster inom redovisning och revision.

 • Grundades 2006
 • 10 anställda
 • Herrestads Torp 353, 451 76 Uddevalla
Bildet

Roger Karlsson Revisionsbyrå AB

Små och medelstora företag är varmt välkomna att ta kontakt med Roger Karlsson Revisionsbyrå när det behövs experter inom redovisning och revision. Med det här företaget får du som näringsidkare en trygg och pålitlig partner som har den kompetens som du behöver för en lyckad framtid.

 • Grundades 1981
 • 15 anställda
 • Junogatan 1, 451 42 Uddevalla
Bildet

Westra Revisioner AB

För att ett företag ska må bra måste det finnas rätt förutsättningar för lyckade affärer. Med Westra Revisioner AB kan de förutsättningarna skapas smidigt, effektivt och professionellt. Tjänster byrån erbjuder är bland annat revision, skatterådgivning och rådgivning.

 • Grundades 2007
 • 6 anställda
 • Kungsgatan 35A, 451 30 Uddevalla
Bildet

4R Ekonomi AB

4R Ekonomi AB har en bred kompetens som kan hjälpa många företag i sin nuvarande situation och i framtiden. Kunskap och engagemang är det som ger byrån sina främsta styrkor, eftersom de kan effektivisera administrationen på ditt företag.

 • Grundades 1948
 • 16 anställda
 • Bangatan 11, 451 52 Uddevalla
Bildet

Hagsgård Revision AB

Med många års erfarenhet i branschen kan Hagsgård Revision AB bistå alla slags företag med tjänster som skapar ett mervärde. Lönehantering, redovisning, revision och konsultationer är tjänster som gör att många företag väljer den här byrån som samarbetspartner.

 • Grundades 2011
 • 9 anställda
 • Tyggården 6G, 451 34 Uddevalla
Bildet

Baker Tilly SEK AB

En revisions- och redovisningsbyrå vars största passion är siffror och ekonomi är Baker Tilly SEK AB. Bolaget arbetar med digitala lösningar för redovisning för att förenkla processerna, och den revision de gör kommer hjälpa företag att må bra och växa.

 • Grundades 1983
 • 11 anställda
 • Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla

Att vara företagare i Uddevalla

Uddevalla är inte bara en trevlig småstad på Sveriges västra kant. Det är också en ort som har något extra för företag. Det här är en kommun i ständig tillväxt, både vad gäller antalet företag och antalet invånare. Samarbetet mellan kommunen och företaget är väldigt starkt och det råder en entreprenörsanda i kommunen. Många vill driva sina egna företag och att kommunen är så företagsvänlig gör det hela väldigt enkelt och roligt. 

Många av de aktiva företagarna är delaktiga i nätverk och organisationer som ska förbättra villkoren för företag samtidigt som nätverken ska bidra till att utveckla samhället och kommunen. Kommunen är även den delaktig i näringslivsutvecklingen och arbetar mycket med marknadsföring av Uddevalla som besöks- och etableringsort. 

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Så startar du ett företag i Uddevalla

Det första steget till att driva sin egen verksamhet är förstås att starta ett företag om man inte redan har ett. Att starta ett företag gör du allra enklast på en hemsida som heter verksamt.se. Där får du all information om olika bolagsformer och om vad som behövs för att du ska kunna starta ett företag. För aktiebolag gäller att du behöver gå in med ett eget kapital, men om du ska starta en enskild firma behövs det inte.

När företaget är startat och du har kommit igång med din verksamhet kan det bli aktuellt att hitta en revisor i Uddevalla. Inget privat aktiebolag behöver ha en revisor under de två första räkenskapsåren, men många väljer ändå att ha det eftersom det är en bra investering. Oavsett i vilket stadie ditt företag är kan du hitta en revisor i Uddevalla med vår hjälp.

Vad är det för pris för en revisor i Uddevalla?

Vi sätter inga priser utan fungerar bara som mellanhand så att revisorer i Uddevalla ska hitta företag att jobba med, och vice versa. Revisorerna som tar kontakt med er bestämmer själva vad de debiterar för sitt arbete. Hur mycket en revisor i Uddevalla kostar beror på uppdragets art, omfattning och även på revisorns erfarenhet och utbildning.

För att du ska få veta hur mycket det kostar att anlita en revisor i Uddevalla kan du begära offerter. Offerter är kostnadsförslag som inte är bindande. Genom att jämföra kostnadsförslag mot varandra får du som företagare en större inblick i vad revision kostar. Du kan också anpassa uppdragets omfattning för att påverka priset. Momsen du betalar för revision är avdragsgill.

Får någon i styrelsen som är auktoriserad revisor verka för företaget?

Om aktiebolaget har en styrelsemedlem som är auktoriserad revisor får den personen inte göra revisionen åt företaget. Ni behöver ta in någon som är utomstående. Ett krav på revision är att det är en oberoende granskning, och om någon sitter i styrelsen är den personen inte oberoende även fast denne är en auktoriserad revisor.