Revisor Västerås – de 10 bästa 2024

Letar du efter en kompetent, billig och kunnig revisor i Västerås? Skicka in en offertförfrågan direkt här på sajten så kommer du få erbjudanden från några av de allra bästa alternativen i stan. Innan du väljer vem du vill anlita kan du alltid jämföra erbjudanden mot varandra. Genom att göra det får du en chans att hitta den person som har rätt kunskap att erbjuda företaget. Det kostar självklart ingenting för dig att skicka in en förfrågan, och de revisorer som återkommer har erfarenhet av att arbeta med företag av olika storlekar. 

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

KPMG Västerås

Som företagare får du hjälp av riktiga specialister om du tar kontakt med KPMG Västerås. Att välja en revisor från det här bolaget innebär att du som har ett företag får en rådgivande part som följer din verksamhet på ett nära sätt, samtidigt som denne kommer granska den helt oberoende enligt de krav som finns i revisionslagen.

 • Grundades 1944
 • Kopparbergsvägen 14, 722 13 Västerås
Bildet

Strawberry Audit Västerås AB

Det du utlovas som kund hos Strawberry Audit Västerås AB är en förstklassig revision. På det här bolaget arbetar nyfikna, engagerade och generösa revisorer som vill arbeta utifrån de förutsättningar just din verksamhet har. Ambitionen är att, utöver att göra en korrekt revision, kunna ge värdefulla förslag till kunderna.

 • Grundades 2009
 • Stora Gatan 38, 722 12 Västerås
Bildet

LYREV redovisningsbyrå Västerås

LYREV redovisningsbyrå Västerås är både en revisions- och redovisningsbyrå. Här får ditt företag revision utförd av revisorer med lång branscherfarenhet och som värnar om ett personligt engagemang. LYREV är ett bolag som är anslutet till FAR och erbjuder sina tjänster för alla slags situationer ett företag kan hamna i.

 • Grundades 2018
 • 3 anställda
 • Ängsgärdsgatan 4, 721 30 Västerås
Bildet

Crowe Västerås AB

Små och medelstora företag i Mälardalen kan få en kunnig revisor hos Crowe Västerås AB. Som kund hos dem kan du förvänta dig att alla uppdrag kommer resultera i riktigt bra samarbeten, eftersom det är en av de saker som man värdesätter som högst på CROWE.

 • Grundades 1993
 • 12 anställda
 • Metallverksgatan 6, 721 30 Västerås
Bildet

Grant Thornton

I centrala Västerås hittar du Grant Thrornton som utför revision och stöttar dig i beslut som du ska ta om din verksamhet. En revision utförd av bolaget är att se som en kvalitetsgranskning, och av personalen kan du dessutom få rådgivning oavsett vilket geografiska område du verkar på.

 • Grundades 1989
 • Slottsgatan 27, 722 11 Västerås
Bildet

Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB

Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB finns på tre olika orter. Kontoret i Västerås ligger lättillgängligt på Västermalm. Här får du en kostnadseffektiv och resultatinriktad revision. Bolaget har kunder inom många områden, och hjälper allt från föreningar och småföretagare till den publika och offentliga företagssektorn.

 • Grundades 2004
 • 25 anställda
 • Kristinagatan 15, 724 61 Västerås
Bildet

PwC

De som arbetar hos PwC är bland annat revisorer och affärsrådgivare som har en unik kunskap om företagslivet i Västerås. Det här bolaget har tack vare sin dagliga kontakt med många företag och föreningar skaffat en bred kompetens och det innebär att de kan skräddarsy sina tjänster efter företagets önskemål.

 • Grundades 1984
 • Port-anders gata 9, 722 12 Västerås
Bildet

Klara Siffror AB

Klara Siffror AB består av ett gäng engagerade medarbetare som brinner för att bidra till lösningar som är lönsamma och effektiva. Företaget har en stark lokal förankring, men har också ett brett kontaktnät nationellt. Det nätverket gör att Klara Siffror AB kan erbjuda specialistkompetens för att på det sättet göra sina tjänster ännu bättre.

 • Grundades 2013
 • 3 anställda
 • Elektrodgatan 1, Västerås, Sverige
Bildet

Aros Revision

Vill du få professionell avlastning kan du vända dig till Aros Revision. Deras revision är inte bara prisvärd utan ger också ett mervärde till ditt företag i form av att du får en revision utförd enligt gällande lagstiftning. Genom det stora nätverk bolaget har kan de dessutom hjälpa ditt företag att komma i kontakt med sakkunniga skatteexperter, jurister och advokater.

 • Grundades 2016
 • 3 anställda
 • Hejargränd 6, 721 33 Västerås
Bildet

LHA Revision AB

Konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet är saker du erbjuds hos LHA Revision AB. På den här firman vill man hålla sig uppdaterad vad gäller tekniska lösningar för att kunna arbeta så flexibelt och effektivt som möjligt. Det gör de bland annat genom att välja de mest moderna programmen i sitt arbete med revision, vilket kommer gynna dig som kund på flera sätt.

 • Grundades 1994
 • 14 anställda
 • Metallverksgatan 4, 721 30 Västerås
Bildet

Revisi Revision & Rådgivning

Revisi Revision & Rådgivning har en styrka i sitt arbetssätt. Här väljer man att arbeta med ett nära samarbete med kunderna för att revisionen ska ge så mycket som möjligt. Företaget har också ett stort nätverk bestående av allt från rådgivare till skatteexperter som de kan koppla er samman med om det föreligger sådana behov.

 • Grundades 2007
 • 4 anställda
 • Västgötegatan 4A 3TR, 722 11 Västerås
Bildet

Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås AB

Det här är en revisionsbyrå som alltid tar det där lilla extra steget för att kunna leva upp till sina kunders önskemål och behov. Revisionen de utför kommer minimera riskerna för er verksamhet och göra er mer trygga i de beslut ni tar. Företaget har främst små, medelstora bolag samt stiftelser och föreningar som kunder.

 • Grundades 1988
 • 5 anställda
 • Västra Ringvägen 18, 722 11 Västerås

Vem får kalla sig auktoriserad revisor?

En auktoriserad revisor är det som krävs enligt lagen för de företag som har revisionsplikt. För att en revisor ska få kalla sig för auktoriserad krävs det att den personen har relevant utbildning. Förutom att revisorn ska vara utbildad ska denne också ha arbetat inom området ett visst antal år, under handledning av en annan revisor som är auktoriserad. 

Revisorsinspektionen gör gällande vilka krav det är som finns för att någon ska kunna bli auktoriserad revisor i Västerås. Bland annat måste personen ha utövat revision på ett professionellt yrkesmässigt vis. En auktoriserad revisor får inte vara försatt i konkurs eller ha näringsförbud. Detta är krav som finns för att det ska finnas en kvalitet. Auktorisationen ska vara en trygghet för företag att revisionen blir gjord på ett sätt som följer den svenska lagstiftningen. 

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Revisor i Västerås för aktiebolag och enskilda firmor

Alla slags företag som behöver en revisor i Västerås kan hitta en lämplig kandidat eller byrå genom vår tjänst. De revisorer vi listar här ovanför arbetar både med enskilda firmor som inte har revisionsplikt men som önskar att någon granskar den ekonomiska dokumentationen och med större aktiebolag och koncerner som har många transaktioner varje år. 

Är ni en bostadsrättsförening som behöver en revisor i Västerås? Även ni är välkomna att skicka in en offertförfrågan om ni vill att en auktoriserad revisor ska sköta hela föreningens revision. Med vår hjälp får ni en bra översyn av företagets ekonomi och kan vara säkra på att granskningen som sker blir komplett och informationsgivande för er. 

God redovisningssed följs alltid

En auktoriserad revisor ska följa en god redovisningssed. Till det hör att de ska verka granskande, att de ska respektera tystnadsplikten och att de ska följa övriga normer som ställs upp inom ramarna för begreppet. Tanken med att revisorer i Västerås förpliktigar sig till att följa god redovisningssed är för att både de och företagen som arbetar med dem ska veta vad som gäller och hur revisionen ska gå till. De revisorer ni kan få offerter från här följer alla den goda redovisningsseden. 

Viken revisor i Västerås är bäst?

Att svara på vilken revisor i Västerås som är den allra bästa är förstås en svår fråga att besvara. Allting handlar om vilka behov företaget har och vilken kompetens revisorn har. Det allra bästa för både företag och revisorer är om det finns en tydlig matchning mellan specialistkompetens och önskemål. Vårt tips är därför att försöka hitta en revisor som känner till den bransch företaget är verksamt i och som kan bistå med tankar om er verksamhet i sin revision.

Går det att hitta en revisor i Västerås för ett litet företag?

Självklart. Det går alldeles utmärkt att hitta en revisor i Västerås som arbetar med företag som är mindre. Ett litet företag kan exempelvis vara ett sådant som har ett fåtal transaktioner, färre anställda eller en mindre balansomslutning. Även fast ett sådant företag inte behöver ha en revisor enligt lag kan det finns fördelar med att ha det. Det är något den revisor du väljer kan berätta mer om.