Revisor Varberg – de 10 bästa 2023

I Varberg på Sveriges vackra västkust frodas företagsandan. Här återfinns många företag i varierande storlekar och varje år är det allt fler företag som startas och som går bra redan från start. Med en revisor i Varberg får företaget rätt förutsättningar för att få verksamheten att blomstra. Här kan du läsa mer om några av de bästa revisorerna du som företagare kan välja mellan. De som listas här på sajten är förstås bara några exempel på revisorer i Varberg. Det finns hur många kompetenta och duktiga sådana som helst som kan underlätta för ditt företag.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning
Bildet

Varbergs Revisionsbyrå AB

Varbergs Revisionsbyrå AB är en lokalt förankrad revisionsbyrå som arbetar nära sina klienter för att lära känna dem. Det täta samarbetet gynnas också av den kunskap som finns på byrån och kommer ge alla företag möjligheter att förvalta sin ekonomi ännu bättre.

 • Grundades 1967
 • 30 anställda
 • Monarkvägen 3, 432 40 Varberg
Bildet

Revisorerna Ohlsson, Bjurenheim & Wigell AB

Företag som anlitar Revisorerna Ohlsson, Bjurenheim & Wigell AB kan alltid vara säkra på att de får precis sådan rådgivning som företaget behöver. Byrån erbjuder också ekonomisk konsultation, upprättande av bokslut samt deklarationer och redovisningstjänster.

 • Grundades 2008
 • 8 anställda
 • Birger Svenssons väg 28, 432 40 Varberg
Bildet

Ekstrand Rask Andersson Revisorer AB

För Ekstrand Rask Andersson Revisorer AB är det viktigt att möta klienterna där de är, utifrån deras önskemål och förutsättningar. Byrån behandlar ingen kund som den andra utan skapar förutsättningar för varje enskilt bolag att lyckas.

 • Grundades 2001
 • 10 anställda
 • Kardanvägen 2C, 432 32 Varberg
Bildet

Baker Tilly Ahlgren & Co KB

På Baker Tilly Ahlgren & Co KB finns medarbetare som har erfarenhet av att arbeta på några av de största revisionsbyråerna i Sverige. Den kompetens de förvärvat där i kombination med den lokala förankringen byrån har ger dem unika möjligheter att skapa rätt förutsättningar för klienterna.

 • Grundades 2013
 • 17 anställda
 • Västra Vallgatan 13, 432 45 Varberg
Bildet

LR Revision & Redovisning Varberg AB

LR Revision & Redovisning i Varberg AB ingår i ett rikstäckande nätverk som bådar för att företag kan få hjälp med allt som rör ekonomin på en lokal revisionsbyrå. Byrån kombinerar smarta och moderna verktyg med kunskap och erfarenhet inom många affärsområden.

 • 8 anställda
 • Viskastigen 38, 432 67 Veddige

Kostnadsförslag från revisorer i Varberg

Står ditt företag i startgroparna med att anlita en revisor i Varberg? Då kan ni skicka in en offertförfrågan till oss. Vi är ingen revisionsfirma, men vi förmedlar kontakter mellan företag och revisorer. Det gör vi för att vi vet hur tidskrävande det kan vara att hitta en bra revisor. Syftet med hela vår tjänst är att det ska gå snabbt och smidigt för företag attr få erbjudanden från en revisor i Varberg. Den här tjänsten är inte bindande utan de erbjudanden du får ta emot är du helt fri att välja bland. Tycker du inte att något av dem är lämpligt behöver du inte gå vidare med någon av kandidaterna. 

Vi hjälper dig att hitta rätt revisor

Få erbjudanden från 3 bra leverantörer. Tjänsten är helt gratis och icke bindande.

Välj rätt revisor i Varberg

Det du som företagare ska göra är att leta efter rätt revisor. Att veta vem som är rätt revisor kan ändå vara svårt att avgöra. Därför har vi sammanställt en lista på saker du kan tänka på innan du ger uppdraget till en auktoriserad revisor.

 • Branscherfarenhet
  En auktoriserad revisor kan antingen ha erfarenhet av företagets verksamhetsområde eller inte ha det. En revisor som känner till den bransch som företaget arbetar inom kommer ha lättare för att ge kostnadseffektiva förslag på åtgärder som kan vara gynnsamma för företaget. 
 • Uppdragets omfattning
  Att välja rätt revisor handlar om att hitta en person som vill arbeta på samma sätt som du som företagare önskar. Många företag väljer att ha samma revisor i flera år eftersom det ger mer kontinuitet. Det är inte ett måste och det går också att anlita en revisor för endast ett räkenskapsår. Fundera över vad du vill ska ingå i uppdraget. Om företaget är i en expansionsfas behöver uppdraget vara mer omfattande och det ska också ingå löpande kontroller av bokföring och rådgivning kring ekonomin.
 • Budget
  Att anlita en revisor i Varberg kostar. Många företag ser det som ett nödvändigt ont att betala för en revisors arbete men faktum är att man inte ska tänka så utan snarare se att de pengar man avsätter på en revisor kommer bära frukt i slutändan. Gör en kalkylering av hur mycket du är villig att betala för en revisor och jämför sedan offerter med varandra för att hitta en revisor som passar in i företagets önskade prisklass. 

Planering av revisionsuppdraget

När du och revisorn du har valt har ingått ett avtal med varandra börjar det egentliga arbetet. Ni behöver börja med att tillsammans planera uppdraget med revision och göra en tidsplan för när olika saker ska vara gjorda. Se till att ha en löpande kontakt med företagets revisor under året. Det kan vara klokt att planera in månatliga möten med den som gör revisionen. Mötena behöver inte ske på plats på kontoret utan det går lika bra att ni har digital kontakt.

Bestäm också datum för när revisorn ska få företagets årsredovisning så att hen kan granska den. På samma sätt ska ni också bestämma när revisorn senast ska vara klar med revisionen och ha upprättat en revisionsberättelse.